Steaua-Dinamo. Surpriza Armatei înainte de DERBY: “Ne-au CĂUTAT!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
20/08/2016, 00:01
Steaua-Dinamo. Surpriza Armatei înainte de DERBY: “Ne-au CĂUTAT!”

STEAUA-DINAMO. Clubul Sportiv al Armatei a intenţionat în săptămîna derby-ului Steaua – Dinamo să îşi înscrie o echipă de fotbal în Liga V, dar termenul limită a trecut vineri după-amiază.

STEAUA-DINAMO. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei dorea încă de anul trecut să îşi înscrie în Liga a 5-a o echipă de fotbal. Însă, imediat după acel anunţ, şeful centrului de copii şi juniori al CSA Steaua Bucureşti, Adrian Bumbescu a declarat: “Nu ne vom înscrie în competiţie. Cred că ne-am grăbit cu acest anunţ. Nu putem să facem rost de jucători într-un timp atît de scurt“, a sunat mesajul fostului fundaş central al Stelei făcut în vara anului trecut.

Pe Bumbescu nu l-au mai informat

STEAUA-DINAMO. Armata a intenţionat şi în această vară să demareze un asemenea proiect, dar nici de această dată planul nu s-a materializat. Cel puţin în ultima săptămînă, în curtea Clubului Sportiv Steaua doar de lucrul respectiv se discuta.

Eu nu ştiu ce s-a întîmplat pînă la urmă cu proiectul înscrierii echipei în Liga a 5-a. Sînt în drum spre Caracal, deoarece mă duc la tatăl meu care are nişte probleme de sănătate”, s-a rezumat să declare de această dată Bumbescu.

“Am fost anunţaţi telefonic!”

STEAUA-DINAMO. Preşedintele AMFB, Marian Lumînare ne-a confirmat faptul că cei de la Armată au intenţionat să îşi înscrie în Liga V o echipă de fotbal. “Pînă vineri la ora 14:00 s-au putut înscrie echipele în Liga V, dar cei de la CS Steaua nu au mai venit să îşi înscrie echipa de fotbal, deşi ne-au căutat. Acum cîteva zile secretarul meu general a fost sunat de cineva de la Clubul Sportiv şi i s-au cerut toate informaţiile necesare. Le-am spus cînd este termenul limită, iar ei au anunţat că doresc să înscrie o echipă de fotbal, însă nu au mai făcut lucrul respectiv. Gata! S-a închis perioada de înscriere”, a dezvăluit acesta pentru FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×