Fotbal intern

Cum arată vestiarul care a blocat pe CSA: „Unii ţinem cu Steaua, alţii cu FCSB. Dar toţi suntem stelişti“

Situaţie inedită la meciul din Liga 4, Steaua - Asalt 1-1. Când nu sunt pe teren, jucătorii de la Asalt sunt în tribune să susţină Steaua. CSA Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1,...
05.11.2017 | 00:03
Cum arata vestiarul care a blocat pe CSA Unii tinem cu Steaua altii cu FCSB Dar toti suntem stelisti
ADVERTISEMENT

Situaţie inedită la meciul din Liga 4, Steaua – Asalt 1-1. Când nu sunt pe teren, jucătorii de la Asalt sunt în tribune să susţină Steaua. CSA Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în această după-amiază în compania formaţiei AFC Asalt, în etapa a 11-a din Liga 4 Bucureşti. Prin acest rezultat, echipa lui Marius Lăcătuş a ajuns pe primul loc, devansând la golaveraj Academia Rapid. Cei mai supăraţi pentru semieşecul steliştilor au fost chiar adversarii, care sunt toţi stelişti.

Dezvăluirea a făcut-o Hodorogea, unul dintre componenţii echipei AFC Asalt: “Eu am venit direct de la muncă. Sunt hairstylist şi am fost la muncă mai devreme, de la 7, ca să pot să ajung la meci. Colegii mei sunt ospătări, fotografi, profesori de sport. Fiecare se descurcă cum poate. Cu toţii facem sacrificii să venim la meciuri. Nu facem niciun antrenament, ăştia suntem. Din 20, câţi am fost la început, acum am rămas 14. Ne-am dori să intrăm în playoff“. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cum şi-au încurcat idolii: Steaua – Asalt 1-1, după Rapid – Asalt 7-1

„Suporterii de aici ne înjură şi zic că o ţinem pe Rapid în viaţă. Dar toţi suntem stelişti. Lumea ne înţelege greşit acum, dar asta este. Sincer, în teren ne-a părut bine că am scos un egal, dar acum ne pare rău că i-am încurcat şi că n-am putut să facem mai mult cu Rapid. Atât am putut. Ne dorim să promoveze CSA Steaua. Suntem o parte cu CSA-ul, o parte cu FCSB-ul. Părerile sunt împărţite, dar suntem toţi stelişti. Locul Stelei e în Liga 1, nu aici în Liga a 4-a”, a declarat Hodorogea la ProTV. Împotriva celor de la Academia Rapid, Asalt a pierdut cu 7-1.

La începutul meciului, CSA Steaua a avut alături doar 300 de suporteri. În repriza a doua, după mai multe conflicte cu jandarmeria, au reuşit să ajungă la meci încă 700 de fani. Prezenţa celor 1.000 de ultraşi nu a ajutat prea mult echipa gazdă, ci mai degrabă pe oaspeţi, care au reuşit să egaleze cu un super-gol de 40 de metri.

ADVERTISEMENT