Perla lui Reghe REFUZĂ Steaua din cauza lui Gigi!? "Se comportă URÎT"

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a revenit pe banca tehnică a formaţiei "roş-albastre", iar Gigi Becali a promis că îi va face o echipă cu care să cîştige titlul şi să se lupte în cupele Europene .

STEAUA. Tehnicianul campioanei i-a transmis finanţatorului Stelei ca are nevoie de un atacant care să marcheze cît mai multe goluri, iar Danilo Asprilla, vîrful formaţiei Litex Lovech, pare să fie favoritul lui Reghe.

STEAUA. Danilo Asprilla a vorbit pentru FANATIK.RO despre interesul campioanei României pentru eu şi a anunţat că şi-ar dori să colaboreze din nou cu Laurenţiu Reghecampf. Columbianul în vîrstă de 26 de ani recunoscut că nu ar spune "nu" unei oferte venite din partea Stelei şi nu a ezitat să laude cîţiva fotbalişti din lotul echipei "roş-albastre" (Mai multe detalii AICI)

STEAUA. Oficialii Stelei doresc cu insistenţă să îl transfere pe atacantul formaţiei Litex Lovech, dar lucrurile nu sînt "roz". Deşi Asprilla a anunţat că doreşte să meargă la Steaua, şefii clubului unde a antrenat Laurenţiu Regehcampf îşi doresc să obţină în schimbul atacantului 3.000.000 de euro. Aceasta nu este singura problemă pe care o întîmpină Steaua.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

STEAUA. Asprilla, sfătuit de Dayro Moreno: "Nu merge la Steaua! Becali se comportă urît"

Asprilla este bun prieten cu doi jucători ce au evoluat în tricoul "roş-albastru" - Dayro Moreno şi Robinson Zapata. Conform surselor FANATIK.RO, atacantul celor de la Litex a vorbit cu Dayro Moreno despre un viitor transfer, fostul atacant al Stelei nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali.

"Nu cred că o să te acomodezi la Steaua, acolo este o presiune foarte mare. Finanţatorul echipei este o persoană foarte schimbătoare şi are obiceiul de a-şi critica jucătorii foarte dur. Pentru mine a fost o perioadă despre care nu vreau să îmi aduc aminte. Trebuie să ţii cont şi de faptul că Becali se comportă foarte urît cu anumiţi jucători. Cel mai important este să te placă patronul ca să poţi să joci", a fost mesajul lui Dayro Moreno pentru Asprilla.

Dayro Moreno a ajuns la Steaua în ianuarie 2008 şi a fost văzut ca o mare vedetă. Gigi Becali a plătit pentru el  două milioane de euro, dar atacantul nu a reuşit să se acomodeze  şi nu a avut evoluţii pe măsura aşteptărilor. În 43 de meciuri în tricoul "roş-albastru", Dayro a marcat doar 12 goluri, iar Steaua l-a cedat înapoi la Once Cladas, pe 500.000 de dolari.

2.000.000 de euro este cota lui Dayro Moreno, conform transfermarkt.com

1.500.00 de euro este cota lui Asprilla, conform transfermarkt.com

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo