STEAUA. Gigantul din Anglia care îl vrea pe Arlauskis!

Daniel Vlad    Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
29/11/2014, 00:16
STEAUA. Gigantul din Anglia care îl vrea pe Arlauskis! GALERIE FOTO
Giedrius Arlauskis

STEAUA. Giedrius Arlauskis l-a făcut uitat pe Ciprian Tătăruşanu prin evoluţiile pe care le-a avut în acest sezon. Lituanianul şi-a recăpătat forma care i-a adus transferul la Rubin Kazan, iar şansele ca Steaua să-l păstreze şi din vară sînt aproape de zero. Mai ales că se află în ultimul an de contract, iar din ianuarie poate semna gratis cu orice echipă îl doreşte. Portarul este monitorizat de mai multe formaţii din străinătate, iar o grupare din Premier League insistă pentru serviciile sale, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO încă de la finalul lunii septembrie (vezi detalii).

Impresarul confirmă: “Da, este dorit în Anglia!”

STEAUA. “Am fost sunat în urmă cu cîteva zile din Anglia, de un prieten foarte bun, care antrenează o echipă din Premier League. Şi m-a întrebat dacă este adevărat că lui Arla îi expiră contractul în vara anului viitor. I-am confirmat şi a rămas să mai discutăm, cel mai probabil în iarnă. Formaţia din Premier League care îl doreşte pe Giedrius este una bună, de tradiţie, dar nu vă pot dezvălui numele ei”, a fost declaraţia lui Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis, dată la finalul lunii septembrie. FANATIK.RO a aflat, însă, numele formaţiei care îl monitorizează pe portarul Stelei, iar dacă mutarea s-ar realiza ar reprezenta un adevărat “tun”. Atît pentru portar, cît şi pentru clubul din Ghencea.

Şansa carierei: monitorizat de Arsenal!

STEAUA. Astfel, conform unor informaţii obţinute în exclusivitate de FANATIK.RO, Arsenal Londra este gruparea care îl doreşte pe Arlauskis. “Tunarii” sînt nemulţumiţi de prestaţiile titularului Wojciech Szczesny, care a încasat 19 goluri în 18 partide în care a evoluat în acest sezon. Emisarii lui Arsenal îl vor urmări pe Arlauskis şi la partida cu Dinamo Kiev, din Europa League, şi nu este exclus ca din ianuarie lituanianul să ajungă în Premier League. Situaţie care ar fi atît pe placul Stelei, cît şi al jucătorului. Clubul din Ghencea ar urma să încaseze o sumă de bani, iar fotbalistul ar da lovitura carierei prin mutarea la Arsenal. În afara lui Wojciech Szczesny, “tunarii” mai au un lot încă trei portari: David Ospina, Emiliano Martinez şi Ryan Huddart.

Szczesny_2161267b

Este real interesul formaţiilor din Seria A pentru Arlauskis?

Prestigiosul ziar italian Corriere dello Sport a anunţat vineri că Giedrius Arlauskis se află în atenţia Fiorentinei, grupare care ar dori să-l achiziţioneze la finalul sezonului, din postura de jucător liber de contract (vezi detalii). La mijlocul lunii noiembrie, Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis, a anunţat că portarul a mai refuzat o ofertă din Serie A deoarece formaţia care îl dorea se afla în a doua jumătate a clasamentului. FANATIK.RO a aflat, însă, că interesul tot mai multor formaţii din Italia pentru Arlauskis ar fi unul “la derută”. Oficialii Stelei şi agentul portarului se tem că tranzacţia cu Arsenal ar putea fi blocată de diverşi agenţi, motiv pentru care au decis să-i trimită pe rău-voitori pe o pistă falsă. 

Titular la Steaua, dar şi la “naţională”

STEAUA. Jucătorii care sînt doriţi de cluburile din Anglia trebuie să fii evoluat în 75 la sută din meciurile echipei lor naţionale în ultimii doi ani. Arlauskis are 18 apariţii în reprezentativa de fotbal a Lituaniei, iar în cele patru partide din cadrul preliminariilor pentru turneul final din Franţa a fost integralist. Acest lucru s-a întîmplat tocmai pentru ca Gierdrius să atingă pragul care să-i permită să se transfere în Premier League.

arla-e1416216369959-765x312

1.7 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

19 goluri în 25 de partide a încasat Arlauskis în acest sezon

„Arlauskis vrea să cîntărească ofertele, dar dacă va avea ofertă de la Arsenal, Liverpool sau Tottenham va accepta. Dacă sînt echipe de alt nivel, el ar vrea să continue la Steaua în anii următori” (Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua)

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Închide ×