Carousel hot news

STEAUA-ASTRA. Marica a revenit în ţară: “Mă simt foarte bine!”

STEAUA-ASTRA. UPDATE / Ciprian Marica a revenit în ţară, după ce a fost să se trateze la Marijana Kovacevici, în urma accidentării suferite în derby-ul cu Dinamo....
Autor: Iuliana Spirache | 13.03.2016 | 11:04
STEAUA-ASTRA. Marica a revenit în ţară:

STEAUA-ASTRA. UPDATE / Ciprian Marica a revenit în ţară, după ce a fost să se trateze la Marijana Kovacevici, în urma accidentării suferite în derby-ul cu Dinamo.

“Mă simt bine. Mă simt foarte bine, dar nu vă pot spune mai multe”, a spus Marica.

**************************************************************************************

STEAUA-ASTRA. Ciprian Marica, atacantul campioanei României, a vorbit despre accidentarea suferită în partida disputată de Steaua împotriva lui Dinamo. Marica a anunţat cînd va reveni pe teren şi a comentat în legătură cu problemele pe care le întîmpină formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA-ASTRA. Internaţionalul român s-a accidentat în minutul 36 al derby-ului din “Ştefan cel Mare” şi a fost înlocuit cu Sulley Muniru. Marica a ales să facă tratament cu celebra sîrboaică Marijana Kovacevic.

“Mă simt din ce în ce mai bine. Fac recuperare şi încerc să îmi revin cît mai repede. Fac în fiecare zi terapie. Mă simt mult mai bine. Există şanse ca eu să joc cu Astra. Trebuie să mă întorc acasă şi să merg la anterenamentul de mîine. O să văd cum o să mă simt şi o să decidem dacă intru titular sau pe parcursul meciului. Mîine o să luăm această decizie. O să vorbesc cu antrenorul şi o să luăm o decizie bună pentru mine şi Steaua. Nu se întîmplă nici un fel de magie. Sînt mulţi oameni care vorbesc despre Marijana Kovacevic, dar ea a spus că nu îi cunoaşte. Fac o terapie mai specială şi nu este vorba de placentă. Este o soluţie care se foloseşte în acest tratament. Trebuie să eliminăm orice dubiu că ar exista o vrăjitorie. Este un aparat electric cu care ea te tratează. Este invenţia ei şi spune că a avut rezultate foarte bune, iar lumea are încredere în ea. Eu mi-am revenit în 5 zile cînd m-am tratat ultima dată la ea. Femeia nu îţi spune că o să joci 100% şi că o să dai 3 goluri. Nimeni nu îţi garantează că acest tratament reuşeşte sau nu. Am făcut nişte teste şi mă simt mult mai bine, dar este o diferenţă între testele pe care le-am făcut aici şi antrenamentele cu Steaua. Trebuie să revin la antrenament şi să văd cum mă simt”, a spus Marica la un post de televiziune.

…despre situaţia Stelei şi presiunea pusă de Gigi Becali: “Avem mulţi jucători noi şi care nu sînt în formă. Am venit după o pregătire foarte dură şi asta s-a simţit. Noi ne-am gîndit că o să cîştigăm cu Voluntari şi Iaşi, dar lucrurile astea nu s-au întîmplat. Jucătorii care nu au mai jucat au avut nevoie să îşi recapete încrederea după perioada în care nu au mai jucat. Noi ne-am gîndit că o să se întîmple asta în primele meci, iar apoi am intrat într-o nesiguranţă şi am început să avem o presiune foarte mare. Trebuie să ne păstrăm calumul pentru că lucrurile vor intra pe un drum bun. O să ne revenim şi este bine că am cîştigat meciul cu Astra. O să ne revenim! Sînt sigur de asta. La Steaua este normal să existe presiune. Noi ne dorim să cîştigăm campionatul şi să jucăm în Liga Campionilor. Ne concentrăm pe asta şi nu mai avem nevoie de o presiune în plus. Eu cred că toţi cei care sînt implicaţi la Steaua ne dorim ca lucrurile să meargă bine. Încercăm să ne unim forţele ca Steaua să reuşească, să meargă bine şi să cîştige campionatul.  O să marchez şi lucrurile se vor îndrepta. Noi ne-am plănuit să evoluez în primele meciuri ca să intru în mînă. Toată lumea a crezut că în meciurile cu Voluntari şi Iaşi o să intru în formă şi să marchez. Presiunea este mare şi eu dau totul la antrenament şi sper să îmi revin cît mai repede. 

Eu nu am nevoie de o presiune în plus. Sînt conştient de ceea ce trebuie să fac şi nu trebuie să îmi aduc aminte în fiecare zi despre ceea ce urmează. Era important ca jucătorii să îşi revină fizic, iar cei care nu au mai jucat trebuie să îşi recapete încrederea.

…despre Dinamo: “Nu mai vreau să intru în detalii şi încerc să nu dau vina pe cei de la Dinamo. Vina este de ambele părţi.”

….despre Marc: “Eu nu pot să fiu supărat pe declaraţia lui Marc. Poate este normal ca un jucător tînăr să greşească şi nu sînt supărat. Nu pot să comentez în legătură cu declaraţia lui.”

…despre meciul cu Astra: “Avem nevoie de victorie şi o vă facem totul să cîştigăm acest meci. Avem puterea să cîştigăm meciul cu Astra. Eu pot să joc în orice sistem. Dacă antrenorul doreşte să jucăm cu doi atacanţi nu am nici o problemă. Steaua o să revină acolo unde merită pentru că jucătorii au valoare. “

Steaua-Astra are loc duminică, de la ora 20:30, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!