UPDATE. Steaua NU mai joacă în prima etapă! Urmează Sparta Praga

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
18/07/2016, 18:37
UPDATE. Steaua NU mai joacă în prima etapă! Urmează Sparta Praga

UPDATE Ora 18:30 / Laurenţiu Reghecampf a anunţat că meciul din prima etapă cu CSMS Iaşi, programat pentru duminică, a fost amînat. “Am înţeles că meciul cu Iaşi s-a amînat pe 31 august. Vom juca şi noi un meci amical sîmbătă pînă la jocul cu Sparta. Am înţeles că şi ei vor avea un meci cu Fenerbahce, vom merge să-i vedem. Pe 31 august s-ar putea să jucăm fără fotbaliştii care vor fi convocaţi la echipa naţională, dar nu aveam o altă dată mai bună.”

Practic, Steaua nu va mai juca pînă la meciul cu Sparta Praga nici un alt joc oficial.

–––––––––––––-

STEAUA. Nici nu a început noul sezon al Ligii 1 că au şi început să curgă cererile pentru amînarea partidelor din Liga 1. Primele echipe care au cerut reprogramare au fost Steaua şi Poli Iaşi. Preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, a anunţat că formaţia din Copou a făcut deja o adresă către Liga Profesionistă de Fotbal, pentru reprogramarea meciului cu Steaua, din prima etapă.

STEAUA. Partida ar trebui să se dispute duminică, 24 iulie, dar ieşenii joacă joi (21 iulie) returul cu Hajduk Split, din turul 2 preliminar al Europa League, iar partida Stelei cu Sparta Praga (manşa întîi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor) urmează să fie programată de UEFA marţi sau miercuri (26 sau 27 iulie).

Oficialul grupării moldave a precizat că a ajuns la un consens şi cu omologul său de la Steaua, Valeriu Argăseală. “Mi se pare normal să avem o relaţie civilizată”, a precizat preşedintele ieşenilor.

“Aşteptăm o confirmare din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. Am înaintat un document în această dimineaţă (n.r. luni, 18 iulie). Jucăm joi seară şi ne vom întoarce repede. Trebuie să găsim o cale de mijloc, pentru că ni se pare normal să avem relaţii civilizate.

Pînă la urmă, sînt importante atît dubla Stelei, cît şi dubla noastră. E vorba şi de deţinătorul de drepturi. Am vorbit cu Argăseală, sîntem de acord, din punctul meu de vedere şi mai rămîne doar să primim un răspuns“, a declarat Florin Prunea.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Ashleigh Barty, din nou probleme cu ploaia! Program infernal pentru vineri, cu două meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×