Sport

STEAUA. EXCLUSIV / N’Doye a fost SUSPENDAT de comisie

UPDATE ora 14:25 / Contactat de FANATIK.RO, Ousmane N’Doye a dezvăluit că decizia Comisiei este una corectă: "Am fost la şedinţa comisiei, sînt în Bucureşti, şi mi-au spus că îmi vor da...
29.10.2014 | 13:45
STEAUA EXCLUSIV  NDoye a fost SUSPENDAT de comisie

UPDATE ora 14:25 / Contactat de FANATIK.RO, Ousmane N’Doye a dezvăluit că decizia Comisiei este una corectă: “Am fost la şedinţa comisiei, sînt în Bucureşti, şi mi-au spus că îmi vor da între 1-6 etape. Chiar dacă arbitrul a scris în raport că am făcut gesturi nesportive, eu nu sînt de acord. Dar, per total, consider că decizia de a sta doar 2 etape şi nu 6, este una corectă. Săptămîna viitoare voi veni iar la Bucureşti, împreună cu Gabi Mureşan pentru că atunci se va judeca şi memoriul Stelei împotriva noastră.” 

UPDATE ora 13:45 / Ousmane N’Doye a fost suspendat pentru 2 etape de Comisia de Disciplină a FRF după cartonaşul roşu încasat după fluierul final al partidei de la TG. Mureş, dintre ASA şi Steaua, scor 1-0! De menţionat că peste o săptămînă se va judeca şi memoriul Stelei, care a cerut suspendarea între 16 şi 24 de etape pentru N’Doye şi Mureşan! Suspendarea de 2 etape vine în urma raportului arbitrului Istvan Kovacs!

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

–––––––

UPDATE 19.00. Valeriu Argăseală a confirmat FANATIK.RO. El a anunţat că Steaua a solicitat sancţiuni dure. “La Mureşan am cerut 16 şi 24 de etape, cît e regulamentul, iar la N’Doye, tot la fel cît e regulamentul. Această decizie trebuie să fie putere de exemplu”, a spus şeful din Ghencea la FANATIK SHOW.

…………………………………………………………

STEAUA. Trupa din Ghencea a pierdut partida cu ASA Tîrgu Mureş, iar roş-albaştrii au acuzat jocul dur al formaţiei gazdă, în special jucătorilor Ousmane N’Doye şi Gabi Mureşan. Oficialii trupei din Ghencea cer suspendarea mijlocaşilor şi, în acest sens, au înaintat, în această dimineaţă, memoriu la Comisia de Disciplină a FRF. În susţinerea cazului, conducătorii Stelei au adus şi certificate medico-legale ale jucătorilor care au avut de suferit în urma meciului de la Tîrgu Mureş. Faptele lui N’Doye şi Mureşan se încadrează în articolul 63, aliniatul 2.4, iar fotbaliştii lui ASA riscă o suspendare de la 16 pînă la 24 de etape. Memoriul va fi judecat în cursul săptămînii viitoare. În cazul în care cei doi fotbalişti vor primi pedepasa maximă, cei doi vor mai putea evolua pentru ASA Tîrgu Mureş abia în sezonul următor.

fsasgag

Keşeru şi Rusescu au ajuns la spital

STEAUA. La partida directă dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, Keşeru şi Rusescu au părăsit terenul în urma unor accidentări foarte grave. Fostul fotbalist al lui Bastia a fost călcat pe cap de N’Doye şi a suferit o comoţie, în timp ce Raul a fost la un pas să-şi piardă ochiul după ce a fost lovit cu cotul de Mureşan. Ambii fotbalişti ai Stelei au ajuns la spital. Rusescu va rata sigur partida cu Dinamo, în timp ce Keşeru este incert.

Tags: