Nicio categorie

STEAUA. “Au fost discuţii pentru Latovlevici la Volîn Luţk!”

STEAUA. Florin Iacob a declarat că au existat unele discuţii cu Volîn Luţk pentru transferul fundaşului stelist, Iasmon Latovlevici. Agentul jucătorului a mai afirmat că ratarea transferului...
Autor: Mirela Apostol | 21.10.2014 | 10:46
STEAUA.

STEAUA. Florin Iacob a declarat că au existat unele discuţii cu Volîn Luţk pentru transferul fundaşului stelist, Iasmon Latovlevici. Agentul jucătorului a mai afirmat că ratarea transferului în Ucraina, precum şi cel la Dinamo Zagreb n-a afectat starea psihică a jucătorului.

“Au fost discuţii cu Volîn Luţk. Nu vă pot spune de ce n-a plecat Latovlevici la Dinamo Zagreb. Este concentrat să revină la cadenţa bună pe care a avut-o pînă acum , a ajuns la o maturitate profesională, ştie să gestioneze momentele bune şi n-are nicio problemă în acest moment că i-au picat transferurile. Şi-a pus nişte întrebări, referitor la echipa la care va juca anul următor, dar mai este destul pînă atunci. Este pregătit să intre oricînd pe teren. Fiecărui jucători i-ar conveni să vină un slecţioner cu care a mai lucrat, dar nu asta contează. Lucescu mi-ar plăcea, dar depinde de el dacă se va realiza sau nu, ar fi frumos” , a declarat Iacob, la sport.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!