STEAUA. I-au găsit înlocuitor lui Varela. Fundaşul evoluează în Italia! Becali îl considera prea bătrîn

STEAUA. Gigi Becali a decis să-l lase pe Fernando Varela să plece la PAOK Salonic, iar în schimbul fundaşului a încasat suma de 1.400.000 de euro.

STEAUA. După plecarea lui Fernando Varela în Grecia, oficialii vicecampioanei României sînt în căutarea unui fotbalist să-l înlocuiască cu brio. După ce Ante Puljic i-a refuzat pe stelişti pentru Rusia, iar Dimitris Chatziisaias nu a dorit să plece de la PAOK, "roş-albaştrii" trebuie să se reorienteze.

STEAUA. Cel care are şanse cele mai mari să-l înlocuiască pe Fernando Varela este Bogdan Mitrea, fostul jucător al formaţiei FC Voluntari. Oficialii Stelei încearcă să ajungă la un acord cu Ascoli pentru împrumutul fundaşului în vîrstă de 28 de ani.

STEAUA. În 2014 îl considera prea bătrîn

STEAUA. Nu este prima dată cînd Gigi Becali îşi doreşte să-l transfere pe Bogdan Mitrea. În 2015, finanţatorul Stelei a vrut să-i facă o ofertă lui Gică Hagi pentru fundaş, dar a renunţat cînd a aflat că acesta avea 27 de ani: "Păi ăsta e mai bătrîn decît Filip. Eu vreau tineri. Dar înseamnă că băiatul e bun dacă îl concurează pe Keşeru la goluri", spunea Becali.

14 goluri a marcat Mitrea în Liga 1, în sezonul 2014-2015

99 de meciuri a jucat Mitrea în Liga 1