Fotbal intern

STEAUA. Au scăpat de coşmar! Fraţii Costea vor juca împreună!

STEAUA. Mihai şi Florin Costea au scos capul în fotbalul mare la Universitatea Craiova, iar evoluţiile lor în tricoul alb-albastru au fost excelente. ...
03.06.2016 | 11:16
STEAUA Au scapat de cosmar Fratii Costea vor juca impreuna

STEAUA. Mihai şi Florin Costea au scos capul în fotbalul mare la Universitatea Craiova, iar evoluţiile lor în tricoul alb-albastru au fost excelente.

Motiv pentru care Steaua a făcut tot posibilul să-i transfere. Şi, într-un final, a şi reuşit. Însă, la gruparea roş-albastră, “Nilă” şi “Cioara” nu au impresionat. După un timp, ambii au părăsit actuala vicecampioană a României cu coada între picioare. Mihai a încercat o experienţă la FC Voluntari, însă a fost dat afară după ce a fost fotografiat într-o casă de pariuri. De partea cealaltă, Florin s-a retras în Iraq, unde nu a rupt gura tîrgului.

40.000 de dolari pe lună pentru “Nilă”

STEAUA. Soarele avea, însă, să răsară pe strada lui “Nilă” la începutul anului. Atacantul a semnat cu Al Ittihad Kalba şi a pus serios umărul la promovarea grupării din Emiratele Arabe Unire în prima ligă. A reuşit 17 goluri în 11 partide şi a devenit, rapid, un idol pentru suporteri. La rîndul lor, şeicii sînt în culmea fericirii şi i-au oferit lui Mihai prelungirea contractului pe încă un sezon.

Nu mai puţin de 40.000 de dolari pe lună va cîştiga fostul atacant al Stelei numai din contract. Fără să punem la socoteală bonusurile de performanţă. Costea cel mic are toate motivele să se felicite că a părăsit fotbalul românesc. Asta pentru că, pe lîngă bani, fotbalistul a primit şi o locuinţă de lux în Dubai, unde, în prezent, locuieşte prietena sa.

Se reuneşte cuplul de la Steaua?

STEAUA. Deşi se află pe cai mari în Emirate, Mihai nu şi-a uitat fratele. Şi este gata să-i ofere o mînă de ajutor. În prezent liber de contract, Florin s-a antrenat, în ultima perioadă, cu CSM Rîmnicu Vîlcea. Se află pus la punct cu pregătirea fizică şi este pregătit să încerce o nouă experienţă. Cel mai probabil la Al Ittihad Kalba.

Mihai a vorbit cu conducerea clubului pentru fratele lui. Vrea să-l aducă în Emirate şi, astfel, să joace, din nou, împreună. Şeicii au fost de acord, nu l-au putut refuza! Astfel că sînt şase foarte mari ca Mihai şi Florin să se reunească. Sînt pregătiţi să facă din nou spectacol, ca pe vremea cînd imbrăcau tricoul Universităţii Craiova”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al fraţilor Costea.

Vine şi “Dodel” Tănase?

STEAUA. Sînt şanse foarte mari ca la Al Ittihad Kalba să mai sosească încă un fotbalist român în afara lui Florin Costea. FANATIK.RO a aflat că şi Cristi Tănase este dorit la gruparea din Emiratele Arabe Unite. “Cristi nu mai vrea să rămînă la Sivaspor după ce echipa a retrogradat în liga secundă din Turcia. Vrea să plece, însă ţine şi la salariu. Are ofertă de la Karabukspor, dar şi de la Al Ittihad Kalba. Astfel că nu este exclus ca şi Cristi să devină coleg cu fraţii Costea”, au punctat sursele FANATIK.RO.

Tags: