Guardiola a transferat cel mai SCUMP fundaş! A costat o AVERE!

După ce Gigi Becali l-a cumpărat pe Florin Tănase, a venit rîndul lui Guardiola să facă o nouă mutare şi să îşi întărească defensiva pentru duelul cu Steaua.

Manchester City a anunţat transferul lui John Stones, ultima oară la Everton. Şefii lui Guardiola au plătit în schimbul jucătorului de 22 de ani suma de 57 de milioane de euro, dar şi 4 milioane euro, acesta intrînd direct pe primul loc în topul celor mai scumpi fundaşi din istoria clubului englez.

"Sînt încîntat că am semnat cu Manchester City, iar acum este momentul să privesc către noii paşi din cariera mea. Este un club cu cele mai mari ambiţii şi trebuie să îmi ajut echipa. Am petrecut ani minunaţi la Everton, dar este timpul să avansez", a declarat tînărul fundaş pentru site-ul oficial al clubului englez.

Guardiola l-a vrut pentru meciul cu Steaua

Stones a reprezentat naţionala Angliei la toate categoriile de vîrstă, fiind cooptat atît la U19, cît şi la U20 şi U21. Debutul la prima reprezentativă şi l-a făcut în urmă cu doi ani, într-un amical cu Peru, pe Wembley. John Stones a fost deja trecut de Pep Guardiola pe lista jucătorilor care vor face deplasarea la Bucureşti, pentru prima manşă din meciul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor.