STEAUA. “Avem doi-trei jucători care pot scoate pe alţii din joc, restul sîntem muncitori!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
04/08/2016, 00:03
STEAUA. “Avem doi-trei jucători care pot scoate pe alţii din joc, restul sîntem muncitori!”

STEAUA. Mihai Pintilii a declarat că în lotul formaţiei roş-albastre există doar doi, trei jucători care pot face diferenţa şi a ţinut să-l felicite pe Nicuşor Stanciu pentru prestaţiile din ultima vreme.

“Era destul de greu fără suporteri. Şi noi am jucat destul de bine. Stanciu este ucigaş, cum a zis nea Gigi. Trebuie să fim modeşti, să muncim la fel de bine la antrenamente. Sîntem o echipă care nu are decît doi-trei jucători care pot scoate pe alţii din joc, restul sîntem muncitori.

Dacă n-ar fi Stanciu în teren, aş spune că e o echipă muncitoare, dar el face diferenţa şi îi mulţumim pentru asta. Trebuie să jucăm fotbal cu oricine vom pica în play-off-ul Ligii Europa. Ni s-a transmis prin vestiar că vom avea linişte financiar dacă ne vom califica într-o grupă europeană”, a spus Pintilii.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×