STEAUA. Avertisment pentru Hamroun! “Sper să îşi facă treaba la meciul cu Sparta”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
02/08/2016, 13:34
STEAUA. Avertisment pentru Hamroun! “Sper să îşi facă treaba la meciul cu Sparta”

STEAUA. Mihai Pintilii, căpitanul Stelei, a prefaţat partida retur cu Sparta Praga. Închizătorul a evitat să discute despre situaţia lui Hamroun, însă a precizat că algerianul o să fie amendat pentru gestul său.

STEAUA. “O să facem tot posibilul să cîştigăm. Nu vreau să comentez situaţia lui Hamroun. El este un jucător important, sper să fie sănătos şi să îşi facă treaba cît mai bine mîine. E un jucător care face totul pe teren. El o să fie amendat. Au o echipă foarte bună şi nu sînt periculoşi doar la fazele fixe. Nu trebuie să ne speriem doar de asta. O să fie un meci mai greu mîine decît cel de la Praga. Trebuie să ne concentrăm mai mult”

Pintilii, contrat de Reghe

STEAUA. Chiar dacă a dorit să lase de înţeles că primele pentru o eventuală calificare nu contează, Pintilii a fost contrazis de Reghecampf, care a precizat că este important pentru mentalitatea fotbalistului să ştie că urmează să încaseze o sumă de bani suplimentară în cazul unei victorii.

“Nu contează primele în acest moment. Este important să jucăm în cupele europene. O să încercăm să-i surprindem şi sper să ieşim învingători. Sîntem încrezători, concentraţi şi o să dăm totul să mergem mai departe”, a încheiat Pintilii.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×