STEAUA. Avertisment pentru Hamroun! "Sper să îşi facă treaba la meciul cu Sparta"

STEAUA. Mihai Pintilii, căpitanul Stelei, a prefaţat partida retur cu Sparta Praga. Închizătorul a evitat să discute despre situaţia lui Hamroun, însă a precizat că algerianul o să fie amendat pentru gestul său.

STEAUA. "O să facem tot posibilul să cîştigăm. Nu vreau să comentez situaţia lui Hamroun. El este un jucător important, sper să fie sănătos şi să îşi facă treaba cît mai bine mîine. E un jucător care face totul pe teren. El o să fie amendat. Au o echipă foarte bună şi nu sînt periculoşi doar la fazele fixe. Nu trebuie să ne speriem doar de asta. O să fie un meci mai greu mîine decît cel de la Praga. Trebuie să ne concentrăm mai mult"

Pintilii, contrat de Reghe

STEAUA. Chiar dacă a dorit să lase de înţeles că primele pentru o eventuală calificare nu contează, Pintilii a fost contrazis de Reghecampf, care a precizat că este important pentru mentalitatea fotbalistului să ştie că urmează să încaseze o sumă de bani suplimentară în cazul unei victorii.

"Nu contează primele în acest moment. Este important să jucăm în cupele europene. O să încercăm să-i surprindem şi sper să ieşim învingători. Sîntem încrezători, concentraţi şi o să dăm totul să mergem mai departe", a încheiat Pintilii.