Stiri sportive

ALARMĂ la Steaua! Avionul GROAZEI le dă frisoane!

Ucraina e în stare de alertă, iar evenimentele din ultimele zile au speriat pînă şi Steaua! Conducerea din Ghencea nu ştie nici pînă la această oră pe ce rută să plece către Kazahstan...
21.07.2014 | 00:09
ALARMA la Steaua Avionul GROAZEI le da frisoane

Ucraina e în stare de alertă, iar evenimentele din ultimele zile au speriat pînă şi Steaua! Conducerea din Ghencea nu ştie nici pînă la această oră pe ce rută să plece către Kazahstan sau Georgia, în cazul în care Steaua va elimina pe Stromsgodset, deoarece orice variantă ar lua în calcul, roş-albaştrii trebuie să tranziteze spaţiul aerian al Ucrainei, iar acest eveniment le dă mari bătăi de cap.

În urmă cu cîteva zile steliştii au aşteptat cu înfrigurare tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. După ce au aflat că ar putea întîlni Dinamo Tbilisi sau FC Aktobe, pe conducătorii de la Steaua i-au luat dintr-o dată frisoanele! Şi nu din cauza adversarilor, ci din cauza faptului că, orice soluţie s-ar studia, Steaua va trebui să tranziteze spaţiul aerian al Ucrainei.

Avionul doborît a băgat groaza în ei!

Imaginile cu avionul doborît au alarmat Steaua. “Oamenii noştri din club deja au început să studieze diferite rute, dar orice am face, şi la orice variantă ne-am gîndi, tot prin spaţiul aerian al Ucrainei trebuie să trecem. Fie că e vorba să mergem în Georgia sau în Kazahstan. Ne gîndim cu groază, că doar în urmă cu cîteva zile, în spaţiul aerian al Ucrainei a fost doborît un avion, cu o rachetă, care decolase din Olanda spre Malaezia! În urma acestei nenorociri au murit sute de oameni, iar lucrul ăsta ne dă fiori. Jucătorii sînt şi ei la fel de îngrijoraţi ca noi, deoarece nimeni nu doreşte să îşi pună viaţa în pericol.  În aceste condiţii considerăm că următoarea noastră deplasare internaţională este una de risc maxim”, ne-a declarat un oficial de la Steaua

Şahtar va juca la Bucureşti

În aceste condiţii, din cauza situaţiei politice tensionate din Ucraina, UEFA le-a transmis conducătorilor formaţiei lui Mircea Lucescu să îşi aleagă o altă ţară unde să îşi dispute meciurile din Liga Campionilor. Astfel, după ce tatăl lui Răzvan Lucescu a propus şefilor săi Turcia şi România, în cele din urmă ucrainenii au ales ţara noastră, iar meciurile se vor disputa la Bucureşti, pe Naţional Arena. “Era normal să se aleagă o astfel de soluţie, deoarece la Doneţk nu mai eşti sigur de nimic. În Ucraina este jale mare. În unele zone oamenii merg pe stradă înarmaţi pînă în dinţi”, ne-a dezvăluit un apropiat al lui Mircea Lucescu. Totodată acelaşi lucru se întîmplă şi în Israel. Echipele de acolo vor trebuie să îşi aleagă alte ţări unde să îşi dispute meciurile internaţionale.

5 jucători ai lui Lucescu nu au mai vrut să se întoarcă în Ucraina

Pericolul tranzitării spaţiului aerian al Ucrainei i-a cuprins chiar şi pe fotbaliştii lui Mircea Lucescu, de la Şahtar. În aceste condiţii, după ce echipa antrenată de tehncianul român a efectuat un stagiu de pregătire în Franţa, unde a jucat amicale cu Bordeaux şi Lyon cinci jucători au luat o decizie radicală. La finalul celui de-al doilea meci, disputat sîmbătă, şase dintre fotbalişti şi-au făcut bagajele, dar au refuzat să urce în avionul de întoarcere în  Ucraina! Presa franceză a dezvăluit că aceştia au fost Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa şi Facundo Ferreyra.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!