Carousel hot news

STEAUA. “Am avut două oferte de a antrena în Ghencea! Am refuzat!”

STEAUA. Dan Petrescu a dezvăluit că a fost ofertat de Steaua în două rînduri, însă a refuzat de fiecare dată să vină în Ghencea....
04.02.2015 | 21:16
STEAUA. “Am avut două oferte de a antrena în Ghencea! Am refuzat!”
ADVERTISEMENT

STEAUA. Dan Petrescu a dezvăluit că a fost ofertat de Steaua în două rînduri, însă a refuzat de fiecare dată să vină în Ghencea.

Cînd eram la Kuban Krasnodar m-au căutat Steaua şi echipa naţională. Dar am avut ghinionul să fiu solicitat atunci cînd eram sub contract. Sper, ca într-o bună zi, să fiu selecţionerul naţionalei. De două ori am fost dorit la Steaua. După ce am fost dat afară de la Rapid, dar nu mă simţeam pregătit, şi atunci cînd eram sub contract cu Kuban. Atunci m-a sunat Gigi Becali. Am refuzat Steaua de două ori. Aş accepta ca Gică Hagi să fie patronul meu. Nu aş refuza o ofertă de la Viitorul”, a spus Dan Petrescu la Sport.ro.

STEAUA. “Bursucul” a comentat şi situaţia lui Constantin Gâlcă, tehnician care nu este sigur că va continua la Steaua şi în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Cînd eşti antrenor la Steaua eşti tot timpul contestat, eşti mereu sub presiune. Părerea mea este că Gâlcă a făcut o treabă excelentă, a spus Petrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri