STEAUA. Becali ADMITE: “Marca este a lui CSA! A fost MEREU!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
01/08/2016, 13:27
STEAUA. Becali ADMITE: “Marca este a lui CSA! A fost MEREU!”

STEAUA. Gigi Becali a continuat războiul declaraţiilor şi al actelor purtat la distanţă cu CSA Steaua. Patronul echipei de fotbal a precizat că articolul 8 din Convenţia de la Paris este articolul care urmează să îi aducă numele de Steaua înapoi.

Becali despre războiul cu CSA Steaua: “Eu mă lupt cu Statul pentru poporul meu. Ştiţi ce îmi spune statul?

…..despre poporul român: “Proştii trebuie să stea acasă şi să muncească şi deştepţii trebuie să conducă. Dacă nu o să avem conştiinţă, nu o să facem nimic. Ne-a distrus comunismul, dar trebuie să ne deşteptăm. Noi nici măcar nu putem implementa regulile făcute de alţii mai deştepţi”

….despre marca Steaua: “Cu Steaua s-a rezolvat, mă retrag din politică. Eu spun de doi ani de zile că marca nu are treabă cu numele comercial. Trebuie să facem diferenţa între marca şi însemn. Marca Steaua Bucureşti este al lui MApN, este al lor de zeci de ani, a fost mereu, dar noi păstrăm însemnul. Dacă neamul românesc rămîne în mintea lui Talpan, turbează tot neamul”

….despre importanţa Stelei: “Singura echipă care mai poate face faţă în Europa este Steaua pentru că are coeficient. O să scot iar sabia şi o să intru iar în războaie! Astea sînt sentinţe date la mişto! Pînă nu vom şterge răul, nu vom putea face bine! Dacă las Steaua, praful se alege! Nu las Steaua. Dacă o las, praful se alege. Sînt obligat să o ţin, e frumos pentru neamul acesta”

……despre iubirea faţă de ţară: “Eu şi Steaua sîntem apropiaţi de Armata mea şi MApN. Sîntem aproape de neamul nostru şi instituţia care ne apără, dar ei trebuie să facă multă curăţenie! Proştii trebuie să slujească şi deştepţii să conducă. Steaua face parte din identitatea neamului românesc”

….despre lupta cu MApN: “E greu să cîştigi cu mine, de asta Dumnezeu m-a făcut războinic. La mine, totul e pe faţă, la lumină. Nu pe întuneric. O să mă lupt cu ei! Domnule Ministru, te roage mîna să apeşi pe buton şi să citeşti pe internet legile? Hai să terminăm acest război! Ce rău am făcut?”

….despre importanţa sa la Steaua: “Erau jocurile făcute să cadă Steaua în eşalonul secund. Corpodean, Zotta ştiu aceste lucruri….mă rog, ştiu ce s-a întîmplat. Dacă nu eram eu, Steaua nu mai era în prima ligă”

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×