Steaua. Gigi, decizie surprinzătoare înaintea meciului cu Sparta Praga

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
26/07/2016, 15:44
Steaua. Gigi, decizie surprinzătoare înaintea meciului cu Sparta Praga

STEAUA. Vicecampionii vor juca în această seară împotriva celor de la Sparta Praga, în primul meci din campania de calificare în Europa. Steliştii vor juca în deplasare, în Cehia, iar patronul a decis să nu meargă la Praga.

STEAUA. Deşi închiriase un avion privat, Gigi Becali a renunţat la deplasare, preferînd să vadă meciul Stelei de acasă. Patronul “roş-albaştrilor” va fi prezent la meciul retur, care se va disputa pe Arena Naţională, pe 3 august, de la ora 20:45.

STEAUA. Fără Gigi Becali în tribune, “roş-albaştrii” vor încerca să treacă de cehi, realizare care îi va aduce patronului aproximativ 10 milioane de euro.

Partida Sparta Praga-Steaua se va disputa în această seară, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVETEXT şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×