STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Becali, făcut praf de un fost jucător al Stelei: “Galeria lui Dinamo şi-a bătut joc de banii tăi”

Adrian Dumitru   
in Dinamo
17/08/2016, 14:40
STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Becali, făcut praf de un fost jucător al Stelei: “Galeria lui Dinamo şi-a bătut joc de banii tăi”

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Umilinţa suferită de Steaua pe teren propriu, în faţa lui Manchester City, nu a fost trecută cu vederea nici de foştii jucători ai roş-albaştrilor.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Unul dintre cei mai promiţători tineri din curtea Stelei, Ştefan Ciuculescu, ajuns între timp la Baloteşti, în liga secundă, l-a criticat în termeni duri pe patronul Stelei. “Bună dimineaţa, Gigi! Mă tot gîndesc la dezamăgirile trăite de tine aseară. City ţi-a dat cu terenul în cap, galeria lui Dinamo şi-a bătut joc de tine şi de banii tăi. Aguero ţi-a arătat ce înseamnă să fii atacant, Silva ce înseamnă să fii un jucător inventiv, Nolito ţi-a arătat ce înseamnă să alergi 90 de minute şi de ce e acolo în Liga Campionilor.

Sunt multe de spus, dragă Gigi, dar pot remarca un singur lucru. Pe SuperNiţă căreia trebuie să-i mulţumeşti foarte mult că nu ai luat 7, 8 goluri!

Aaa şi mai e încă ceva ce ţi-a lipsit. Spiritul Stelei. Frumos la teatru? Ai ascultat liniştit cum şi-au încurajat suporterii lui City echipa? Nu erau mulţi, maxim 100, dar au fost mai zgomotoşi decît 50.000 de cetăţeni care au venit să îi vadă pe băieţii lui Pep. Oricum, dragă Gigi, îţi doresc numai bine! Sper să nu prinzi nici Europa League! Aaa, era să uit, vezi că mai vor băieţii din PCH să mai facă o coregrafie, îi mai poţi ajuta?”, a fost mesajul postat de Ciuculescu pe contul său de facebook.

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Ştefan Ciuculescu a fost dat afară de la Steaua în 2012 pentru că ar fi făcut glume pe seama patronului Gigi Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×