STEAUA. Becali, ofertă ULUITOARE pentru starul lui Hagi:”Joacă la noi”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
31/07/2016, 11:40
STEAUA. Becali, ofertă ULUITOARE pentru starul lui Hagi:”Joacă la noi”

STEAUA. Gigi Becali a vorbit despre despre meciul cu Viitorul. Patronul Stelei a anunţat că Reghecampf va miza pe rezerve în această partidă, titularii fiind odihniţi pentru returul cu Sparta Praga, de miercuri. Patronul Stelei şi-a manifestat interesul pentru Tănase, pentru care a făcut şi o ofertă:

“Sînt răniţi în orgoliu, îţi dai seama ce le face Gică acum, îi omoară! Vor fi doar doi jucători titulari, Popa şi Hamroun, a, da, şi Toşca. Să se pregătească, că nu mă supăr eu dacă mă bate Gică. Eu i-am făcut 1,5 milioane ofertă, i-am zis că îi dau procente, el mi-a zis simplu: a declarat Becali.

STEAUA. Meciul Viitorul – Steaua va avea loc duminică, 31 iulie, de la ora 20:30 şi se va disputa cu casa închisă pe stadionul din Ovidiu.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×