STEAUA. Gigi vrea trei transferuri. Un jucător de la Sparta, pe listă

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/07/2016, 23:59
STEAUA. Gigi vrea trei transferuri. Un jucător de la Sparta, pe listă

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, a anunţat că va face mai multe transferuri după meciul disputat împotriva Spartei Praga, scor 1-1, în manşa tur a turului al treilea din Liga Campionilor.

STEAUA. Latifundiarul din Pipera susţine că îl va transfera pe Konate, fotbalistul rivalei Sparta Praga. Acesta susţine că îi pare rău că nu îl are pe Lucian Sănmărtean în echipă şi nu a insistat pentru revenirea lui la trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

“Trebuie să mai cumpăr jucători, nu se mai poate. Trebuie să mai transfer 2-3 jucători valoroşi! Neapărat! Îi iau doar dacă ne calificăm în grupe. Steaua mai are nevoie de 2 atacanţi. 

Parcă îmi pare rău că nu l-am luat pe Sănmărtean. El făcea spectacol dacă juca la meciul acesta. Am greşit. Am spus că e în vîrstă, că nu mai are viteza de dinainte. Nu avem valoare în atac şi Sănmărtean putea să rezolve aceste probleme. Trebuie să-l luăm pe Budescu dacă stă bine cu sănătatea. Noi nu ne dorim să-l luăm pentru şase luni ci pe un an. Discutăm despre transferuri peste o săptămînă. Trebuie să trag sforile pentru nişte atacanţi. Avem nevoie de 2 atacanţi şi un fundaş dreapta. Dacă ne calificăm poate îl iau pe Konate de la Sparta Praga”, a spus Gigi Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×