STEAUA. Becali nu CEDEAZĂ! “Vrea să-i mai facă AZI o ofertă lui Hagi”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
31/07/2016, 15:11
STEAUA. Becali nu CEDEAZĂ! “Vrea să-i mai facă AZI o ofertă lui Hagi”

STEAUA. Gigi Becali este decis să continuie asaltul asupra lui Florin Tănase, jucătorul Viitorului. Şi asta chiar înaintea partidei de azi, cu formaţia lui Gică Hagi.

STEAUA. Insistenţele latifundiarului din Pipera pot rezolva ceea ce pînă astăzi nu mai avea nici o şansă: transferul lui Florin Tănase, cel mai bun jucător al Viitorului. Chiar dacă Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs ultimele tratative, omul de afaceri speră ca mijlocaşul de 22 de ani să fie adus în curtea Stelei.

“I-am făcut o nouă ofertă lui Gică, i-am spus că îi dau 1,5 milioane euro pentru Tănase. El a spus că nu. Are şi un stil, nu spune că nu mi-l dă. Spune: . I-am spus că îi mai dau bonusuri dacă echipa intră în grupele Ligii Campionilor sau Europa League. Mi-a spus din nou: , a dezvăluit Gigi Becali.

Întîlnire înainte de meci?

STEAUA. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că latifundiarul din Pipera are de gînd să profite de meciul de la Ovidiu pentru a mai discuta faţă-n faţă cu “Regele” transferul tînărului mijlocaş la Steaua.

“Are de gînd să aducă în discuţie şi probabila eliminare a Viitorului din Europa League din cauza scorului cu Gent. Becali ştie că Gică vine cu cîteva ore mai devreme la stadion, unde verifică toate aspectele. O să fie prezent şi Gigi Becali, vrea să îi mai facă o ofertă lui Hagi pentru jucătorul său”, au dezvăluit apropiaţii lui Becali.

1,7 milioane euro este cota lui Florin Tănase în momentul de faţă

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×