Steaua L-A RATAT pe Budescu, dar îl IA de Marica!? Anunţul lui Reghe

E clar! Steaua l-a ratat pe Budescu, lucru anunţat de antrenorul Astrei, Marius Şumudică, atacantul urmînd să semneze cu noua sa echipă peste cîteva zile - vezi detalii. În aceste condiţii, Stelei i-a rămas varianta de top Ciprian Marica, la care încă speră!

Laurenţiu Reghecampf a vorbit la o televiziune despre transferul lui Marica la Steaua: "Sincer, nu ştiu ce se va întîmpla cu Marica, am vorbit şi eu cu Ciprian chiar înainte să plec în concediu şi a vorbit şi patronul cu el. Normal că ni-l dorim, e un jucător de mare valoare. El nu mai are nevoie de prezentare, sper, într-un final să reuşim să-l luăm. Dacă nu, vom căuta şi vom aduce pe altcineva."

----------------------------------
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

UPDATE / STEAUA. Ciprian Marica este aşteptat la Steaua de către Gigi Becali, cei doi negociind intens în ultima perioadă. Atacantul este rămas liber de contract după despărţirea de Konyaspor, iar acum trebuie să-şi găsească echipă pentru a putea reintra în circuitul echipei naţionale în vederea participării la Campionatul Euopean care se va disputa în acest an, în Franţa.

STEAUA. Marica a postat un mesaj de Revelion în care le-a transmis fanilor săi urări de bine pentru noul an şi le-a răspuns celor care l-au întrebat la ce echipă va alege să joace din acest an.

"Semnez cu echipa care mă doreşte cel mai mult!"

"La mulţi ani, dragi prieteni! Vă doresc sănătate, belşug, fericire şi 2016 motive să zîmbiţi în fiecare zi! Iar celor care mi-au scris insistent le transmit că nu m-am schimbat şi nu mă voi schimba, voi alege echipa care mă doreşte cel mai mult! În rest, noi să fim sănătoşi! La mulţi ani minunaţi", a scris atacantul pe pagina sa de socializare.

........................

UPDATE / STEAUA. Ciprian Marica a confirmat întîlnirea cu Gigi Becali, însă spune că totul a fost întîmplător:

"E adevărat că m-am întîlnit cu domnul Becali marţi, la munte. Dar a fost întîmplător. Eu eram cu familia, dânsul cu familia şi am stat la aceeaşi masă 10 minute. Atît, nimic mai mult. Ne-am urat cele bune şi gata", a declarat Marica.

STEAUA. Gigi Becali împreună cu noul antrenor al campioanei Ligii 1, Laurenţiu Reghecampf, au încercat să dea lovitura iernii în fotbalul românesc prin aducerea lui Ciprian Marica.

STEAUA. Deşi ofertele au curs pe adresa jucătorului român, iar Gigi Becali a făcut tot posibilul ca acesta să fie mulţumit de oferta sa (vezi detalii în exclusivitate AICI), Marica pare să aleagă altă destinaţie. Asta în ciuda tentativelor lui Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei vorbind de mai multe ori cu atacantul român în preajma Sărbătorilor în dorinţa de a-l convinge pe vîrful de 30 de ani că cea mai bună soluţie pentru viitorul său este Steaua. "Da, am vorbit cu Marica. Vom vedea, depinde ce decizie urmează să ia", era şi confirmarea oficială a informaţiilor.

Negocieri de Crăciun cu Getafe

STEAUA. Numai că în ciuda eşecului de la Konyaspor, Ciprian Marica are parte în continuare de atenţia campionatelor puternice din Europa, iar interesul lui Getafe nu doar că este real, ci s-au şi făcut paşi importanţi pentru ca Marica să îmbrace din nou tricoul echipei de la periferia Madridului.

Sursele FANATIK.RO au precizat că negocierile dintre cele două părţi nu au ţinut cont de faptul că sîntem în perioada Crăciunului şi a Revelionului, Marica întîlnindu-se cu preşedintele lui Getafe înainte de Crăciun.

"Ciprian nu ne-a oferit multe informaţii din cadrul întîlnirii, doar că s-a întîlnit cu preşedintele clubului, au negociat datele contractului şi a rămas să discute la începutul lui ianuarie", au precizat persoanele autorizate din anturajul lui Marica.

Întîlnire cu Becali

STEAUA. Chiar dacă negocierile cu Getafe s-au purtat în preajma Sărbătorilor şi par a fi avansate, sursele FANATIK.RO din cadrul Stelei afirmă cu tărie că tratativele nu sînt închise.

"Marica a cerut timp de gîndire, într-adevăr, dar dacă se înţelegea verbal cu Getafe ne transmitea. Mai mult, ştim că Gigi Becali s-a mai întîlnit o dată cu Marica în cursul acestei săptămîni, încearcă să îl convingă folosind argumentele unei participări în Liga Campionilor şi la EURO 2016", este dezvăluirea făcută pentru FANATIK.RO.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo