STEAUA. Gigi Becali exultă: “Gata, nu ne va mai rezista NIMENI!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
21/07/2015, 17:07
STEAUA. Gigi Becali exultă: “Gata, nu ne va mai rezista NIMENI!”

STEAUA. Gigi Becali e sigur că echipa sa va ajunge în grupele Ligii Campionilor, mai ales că este aproape de încă două lovituri pe piaţa transferurilor: De Amorim şi Alibec de la Astra. Patronul Stelei este de părere că lotul “roş-albaştrilor” este cel mai valoros din ultimii 15 ani.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

”Nu e vorba de emoţii. Ce emoţii, trebuie să jucăm. E 2-0. Aici nu e vorba de emoţii. E vorba de faptul că meciul, calificarea se cîştigă pe joc, nu pe emoţii.

SENTINŢA care îi LOVEŞTE în moalele capului pe ardeleni! 

Nu contează. Calificarea contează, nu tragerea la sorţi. Eu vă spun încă o dată că Steaua este atît de puternică încît nu-i poate rezista nimeni. Pînă în grupe nu-i stă nimeni în cale. Echipa este atît de puternică încât orice campioană care va cădea cu noi nu va rezista; nu-i poate sta în cale nici una Stelei. Acum să vedem dacă eu am dreptate.

Steaua – Partizan. Dat afară pentru BLAT cu Ludogoreţ în LIGĂ! 

Eu cred că Steaua, la ora asta, este mai puternică decît a fost vreodată după ’89. Asta este părerea mea, care nu mă pricep. Ăia, care sînt specialişti, au spus că este foarte slabă Steaua. O să vedem cine are dreptate. Eu, care nu mă pricep, spun că Steaua este cea mai puternică. Specialiştii care se dau specialişti spun că Steaua nu are valoare. Să vedem cine are dreptate: ei, specialiştii, sau eu, nespecialist”, a spus Becali pentru ziarulring.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

Închide ×