STEAUA. Becali i-a schimbat preţul lui Hamroun! “Nu e de 3 milioane!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
03/08/2016, 20:23
STEAUA. Becali i-a schimbat preţul lui Hamroun! “Nu e de 3 milioane!”

STEAUA. Gigi Becali a anunţat că Jugurtha Hamroun are un nou preţ de vînzare! Asta la doar cîteva zile după ce algerianul primise acordul patronului să se transfere în străinătate!

STEAUA. Becali crede că Hamroun va fi vîndut de Steaua pe mai mulţi bani decît oferta venită din partea lui Anderlecht pentru Stanciu, 6 milioane euro. “Dacă e un om serios, e jucător de multe milioane, zeci, nu de 2-3 milioane euro. E un jucător de mare valoare”, a precizat Becali.

“Am trei ucigaşi”

STEAUA. Mai mult, omul de afaceri a găsit o nouă poreclă tridentului ofensiv format din Popa-Stanciu-Hamroun. “Eu nu cred că vom avea mari probleme, decît să avem ghinion. Fanii aşteaptă performanţă de la noi, sînt dornici de meciuri. Dacă ne calificăm în grupele Ligii Campionilor, vom avea stadionul plin. Şansa stă în cei trei ucigaşi: Stanciu, Hamroun şi Popa. Ei destabilizează”, a declarat Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×