STEAUA. UPDATE. SOMAŢI de CSA. Exclusiv Talpan: “Notific şi UEFA!”

Adrian Dumitru    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
29/07/2016, 19:07
STEAUA. UPDATE. SOMAŢI de CSA. Exclusiv Talpan: “Notific şi UEFA!” GALERIE FOTO

UPDATE 19:07. Deşi facebook-ul MApN a postat în cursul dimineţii de vineri o acţiune la care au participat Mihai Pintilii şi Nicuşor Stanciu, juristul CSA, locotenent-colonel Florin Taplan, a a avut o reacţie uluitoare, mărturisind pentru FANATIK.RO că nu-l interesează ce s-a întîmplat la evenimentul respectiv!

Nu mă interesează şi nu ştiu cine s-a ocupat de acest lucru. Eu lucrez la CSA şi nu mă ocup de ce apare pe facebook-ul MApN. Nu ştiu cine a vrut să profite de imagine, dacă vreţi să discutăm aşa, însă nu e problema mea. Nu ştiu ce s-a urmărit prin prezenţa jucătorilor de la FCSB la acţiunea respectivă”.

Ulterior Florin Talpan a pus tunurile pe formaţia lui Gigi Becali, dar şi pe şefii fotbalului românesc.

Am tot sperat că Gigi Becali se va deştepta în ceasul al 12-lea, dar vedem că nu o face. Dacă nu vrea să ne plătească, atunci îl vom da din nou în judecată, iar atunci o să piardă sigur şi tot ne va plăti. Ne deranjează că cei de la FRF şi LPF acceptă echipa lui Becali în competiţie cu numele Steaua. I-am somat şi i-am anunţat că ne vom rezerva dreptul să îi acţionăm în judecată pe toţi cei care mai folosesc numele Steaua, deşi nu au acordul nostru, mă refer aici la toată lumea. LPF şi FRF nu trebuie să mai primească în competiţiile lor echipa lui Becali cu numele Steaua.

În favoarea noastră avem şi o hotărîre judecătorească pe care şefii fotbalului românesc nu doresc să o pună în aplicare. Pentru acest lucru vom trimite şi o notificare oficială la UEFA. Oameni buni, îi transmit lui Gigi Becali să intre în competiţie cu numele de FC Pipera, nu cu numele Steaua care nici nu îi aparţine”, a spus Talpan.

******************************

STEAUA. Cînd toată lumea se aştepta ca divergenţele dintre FCSB şi Steaua să înceteze în urma acţiunii organizată de MApN (vezi detalii AICI), FANATIK.RO a intrat în posesia unor documente care arată contrariului.

STEAUA. Într-o notificare trimisă prin executor judecătoresc, CSA Steaua somează clubul lui Gigi Becali ca în termen de o lună de zile să achite suma de 165.718.395 de lei, echivalentul a 36.826.310 euro, reprezentînd contravaloarea prejudiciului din perioada 2004-2014, cînd se presupune că FCSB a folosit ilegal marca Steaua.

36.000.000 euro în 30 de zile

STEAUA. Executorul judecătoresc a trimis, în numele CSA Steaua, pe data de 14 iulie 2016, notificarea către SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, dar şi către LPF şi FRF. Acestea au fost avertizate că încalcă legea cu bună-ştiinţă, documentul fiind trimis în urmă cu două săptămîni.

CSA Steaua reaminteşte în interiorul actului că „SC FC Steaua Bucureşti SA nu a informat FRF şi forurile internaţionale (UEFA şi FIFA) de faptul că nu mai deţine marca şi denumirea Steaua sau Steaua Bucureşti, deşi avea această obligaţie, pentru ca FRF şi LPF să ia măsurile legale care se impun“.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×