STEAUA. Becali, somat să-l vîndă pe Stanciu: “Zece milioane de euro este o sumă bună!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
04/08/2016, 19:18
STEAUA. Becali, somat să-l vîndă pe Stanciu: “Zece milioane de euro este o sumă bună!”

STEAUA. Nicuşor Stanciu a evoluat excelent în “dubla” cu Sparta Praga, iar Ciprian Marica a declarat că Gigi Becali ar trebui să renunţe la mijlocaş dacă ar primi o ofertă de 10 milioane de euro. Anderlecht este una dintre formaţiile care sînt interesate de serviciile internaţionalului român.

“Nu văd cine ar putea să-l înlocuiască pe Stanciu, dar 10 milioane este o sumă şi nu trebuie să stai pe gînduri, clar că ar trebui să fie transferat. Dacă Stanciu ar fi fost în Serbia, costa 15 milioane. Orice jucător vrea la o echipă mare, într-un campionat mai puternic, să poată fi remarcat. La vîrsta lui Stanciu, aş opta pentru o echipă unde să joc constant şi să confirm. Poate că, totuşi, ar trebui să mai rămînă puţin”, a spus Marica, la Fotbal Club.

STEAUA. Marica este impresionat inclusiv de prestaţia lui Gabi Tamaş din partida retur cu Sparta Praga.

“A fost un meci excelent al Stelei, iar Tamaş a făcut o partidă de nota 10. De la Stanciu ne aşteptam să fie jucătorul determinant, Steaua a fost o echipă foarte bună, iar asta ne dă speranţe. Sperăm ca Steaua să facă o figură frumoasă în continuare. Sparta nu ne-a pus foarte mari probleme, iar lucrurile sînt pozitive”, a spus Marica.

STEAUA. Întrebat dacă sînt şanse să ajungă la Pandurii, Marica a declarat: “Sînt puţin obosit de aceste speculaţii, nu a fost nici o discuţie, nu există aşa ceva, v-aş ruga să nu mai speculaţi ştiri aberante. Mă simt prost că trebuie să tot dezmint”.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×