STEAUA. Becali, somat să-l vîndă pe Stanciu: "Zece milioane de euro este o sumă bună!"

STEAUA. Nicuşor Stanciu a evoluat excelent în “dubla” cu Sparta Praga, iar Ciprian Marica a declarat că Gigi Becali ar trebui să renunţe la mijlocaş dacă ar primi o ofertă de 10 milioane de euro. Anderlecht este una dintre formaţiile care sînt interesate de serviciile internaţionalului român.

"Nu văd cine ar putea să-l înlocuiască pe Stanciu, dar 10 milioane este o sumă şi nu trebuie să stai pe gînduri, clar că ar trebui să fie transferat. Dacă Stanciu ar fi fost în Serbia, costa 15 milioane. Orice jucător vrea la o echipă mare, într-un campionat mai puternic, să poată fi remarcat. La vîrsta lui Stanciu, aş opta pentru o echipă unde să joc constant şi să confirm. Poate că, totuşi, ar trebui să mai rămînă puţin", a spus Marica, la Fotbal Club.

STEAUA. Marica este impresionat inclusiv de prestaţia lui Gabi Tamaş din partida retur cu Sparta Praga.

"A fost un meci excelent al Stelei, iar Tamaş a făcut o partidă de nota 10. De la Stanciu ne aşteptam să fie jucătorul determinant, Steaua a fost o echipă foarte bună, iar asta ne dă speranţe. Sperăm ca Steaua să facă o figură frumoasă în continuare. Sparta nu ne-a pus foarte mari probleme, iar lucrurile sînt pozitive", a spus Marica.

STEAUA. Întrebat dacă sînt şanse să ajungă la Pandurii, Marica a declarat: "Sînt puţin obosit de aceste speculaţii, nu a fost nici o discuţie, nu există aşa ceva, v-aş ruga să nu mai speculaţi ştiri aberante. Mă simt prost că trebuie să tot dezmint".