Fanatik Show

STEAUA. Ţinta lui Gigi Becali: un SUPER ATACANT! “Dau 1,3 milioane € pe el!”

STEAUA. Gigi Becali nu a renunţat la visul său, acela de a crea o echipă capabilă să meargă mai departe din grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă are două vîrfuri care se află într-o formă...
03.11.2014 | 15:25
STEAUA Tinta lui Gigi Becali un SUPER ATACANT Dau 13 milioane E pe el
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali nu a renunţat la visul său, acela de a crea o echipă capabilă să meargă mai departe din grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă are două vîrfuri care se află într-o formă maximă, Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu, patronul Stelei a ordonat ca Jeremy Bokila, fostul jucător al Petrolului, să fie adus din iarnă în Ghencea! “Se fac eforturi intense pentru ca acest lucru să se concretizeze, sîntem din ce în ce mai aproape de transfer!”, este confirmarea venită pentru FANATIK.RO din partea oficialilor stelişti.

STEAUA. Începute în vară, negocierile oficialilor Stelei cu cei ruşi pentru acontarea lui Jeremy Bokila nu au încetat nici o clipă, steliştii făcînd eforturi intense pentru ca jucătorul congolez, dar care are şi cetăţenie olandeză, să se alăture lui Sănmărtean şi Chipciu în dream-team-ul visat de Gigi Becali. Dacă în vară cele două părţi nu s-au înţeles din cauza preţului piperat, două milioane de euro, Steaua şi Terek sînt aproape de o finalizare surpriză a tratativelor! “Bokila este un jucător dorit de noi, dar suma cerută de oficialii ruşi este piperată, vor mulţi bani. Cu toate acestea, Bokila rămîne o ţintă pentru noi”, afirma, la FANATIK SHOW, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, în momentul în care FANATIK.RO a prezentat în exclusivitate informaţia (detalii aici).

ADVERTISEMENT

LPF 2013 - STEAUA BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI

“N-am renunţat la el! Dăm 1,3 milioane euro”

STEAUA. La trei luni distanţă, sursele din anturajul Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Gigi Becali nu a renunţat nici un moment la jucătorul de culoare. Mai mult, patronul Stelei a decis să aloce mai mulţi bani transferului mult dorit şi i-a cerut lui Valeriu Argăseală să intensifice tratativele cu omologii ruşi. “Nu poate afirma nimeni că în acest moment transferul este realizat. S-au făcut însă paşi uriaşi în realizarea trazacţiei, mai ales că Gigi Becali a anunţat că oferă 1,3 milioane euro, dar credem că ar fi dispus să pluseze cu încă 200.000 euro”, au precizat apropiaţii latifundiarului din Pipera.

bokila-660x400

Gigi decide! “Există un impediment”

Conform informaţiilor obţinute pînă în prezent, singurul impediment în perfectarea afacerii îl reprezintă suma de transfer, jucătorul în cauză fiind de acord să joace în Ghencea, atras de mirajul celei mai titrate competiţii, Liga Campionilor. “Ruşii au mai scăzut din pretenţiile financiare, însă vor în jur de 1,7 milioane euro, ceea face ca negocierile să fie blocate. Nimeni nu renunţă la cererea sa, însă diferenţa nu este una majoră. Din moment ce Becali a alocat respectiva sumă, cei 400.000 euro nu ar trebui să mai reprezinte o problemă. Cu jucătorul ne-am înţeles verbal, mai ales că nu prea a jucat în acest sezon şi este tentat de o experienţă în Ghencea”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

 1,5 milioane euro este suma de transfer a lui Jeremy Bokila conform transfermarkt.de, cel mai titrat site de specialitate

75 de minute a adunat Bokila în cele şapte meciuri pe care atacantul de 25 de ani le-a disputat în acest sezon

ADVERTISEMENT

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: