Fotbal intern

VIDEO. Steaua-Beer Sheva 1-1. Mbappe de România asigură calificarea în primăvara europeană!

FCSB a reuşit, după cinci ani, să reînnoade şirul calificărilor în primăvara europeană, chiar dacă fanii nu s-au putut bucura şi de un succes al favoriţilor. Au fost de vină ratările,...
03.11.2017 | 00:10
VIDEO SteauaBeer Sheva 11 Mbappe de Romania asigura calificarea in primavara europeana

FCSB a reuşit, după cinci ani, să reînnoade şirul calificărilor în primăvara europeană, chiar dacă fanii nu s-au putut bucura şi de un succes al favoriţilor. Au fost de vină ratările, tactica excelentă a adversarilor mai ales pe faza defensivă, plus arbitrajul, elevilor lui Dică fiindu-le refuzat un penalty clar la începutul părţii secunde. Acum nu mai contează, importantă e calificarea, iar cei 30.000 de fani din tribune au regăsit gustul dulce al calificării. Un singur om a fost trist în tot stadionul, Denis Alibec, dar poate din lacrimile sale de frustrare se vor naşte succesele de anul viitor ale FCSB.

LIVE VIDEO Steaua-Beer Sheva. VEZI AICI MECIUL ONLINE

UPDATE. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, era extrem de optimist înainte de meci, nu doar în ceea ce priveşte victoria cu Hapoel, cât şi pentru tot viitorul parcurs al echipei în Europa League.

“Gnohere nu s-a supărat că nu e titular. E băiat atât de bun, că la Craiova, când a fost schimbat, el zâmbea. E vorba de bani mulţi, a înţeles. Mă gândesc deja la meciurile din primăvară şi cred că, orice adversar vom avea, ne vom califica. Acum suntem foarte puternici, avem patru jucători în atac, care pot marca în faţa oricărei echipe din Europa. Este cea mai valoroasă echipă a FCSB de după Revoluţie. Va face furori în Europa, o să vedeţi”, a declarat Gigi Becali.

UPDATE. Nicolae Dică va introduce în teren urmărorul 11: Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Coman – Alibec.

UPDATE. Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, a declarat că FCSB se va impune fără probleme. “În această seară va fi 3-0 pentru Steaua. Mi se pare că joacă un fotbal foarte bun şi are o grupă foarte uşoară. Echipele din grupă sunt sub nivelul Stelei. În plus, jucând acasă, va veni multă lume. Se ştie că atunci când Steaua joacă acasă are acest plus de motivaţie. Echipa are parte de susţinerea fanilor, iar fanii sunt gălăgioşi”, a spus Mutu.

UPDATE. În cazul unei victorii în partida cu Hapoel, Gigi Becali va încasa o sumă importantă de la UEFA. Astfel, în conturile FCSB vor intra, în primul rând, cei 360.000 de euro obişnuiţi, însemnând bonusul acordat de forul continental pentru un succes în grupe. Apoi, victoria le-ar garanta în bună măsură “roş-albaştrilor” locul 1 în grupă, fapt care, în bani, se traduce în suma de 600.000 de euro. Formaţiile clasate pe locul secund vor încasa 300.000 de euro, iar cine va pierde în “16”-imile de finală va mai primi încă 500.000 de euro.

Până în acest moment, FCSB a adunat 6,86 milioane de euro, la această sumă adunându-se şi cele două milioane de euro din market pool.

Trupa lui Dică ar mai putea strânge ceva şi din ultimele două partide din grupă, atâta timp cât un succes este premiat, aşa cum am mai spus, cu 360.000 de euro, iar un rezultat de egalitate “doar” 120.000 de euro.

Steaua – Beer Sheva LIVE STREAM Europa League. Steaua – Beer Sheva se joacă joi, de la ora 22:05, în etapa a 4-a din faza grupelor Europa League. O victorie i-ar duce pe stelişti în primăvara europeană, acelaşi obiectiv putând să fie îndeplinit şi în cazul unui rezultat de egalitate. În acest scenariu, jucătorii lui Nicolae Dică ar sta şi la mâna rezultatului din meciul Plzen – Lugano – VEZI AICI DETALII.

Steaua – Beer Sheva LIVE STREAM Europa League. Înaintea meciului de pe Arena Naţională, Nicolae Dică şi Constantin Budescu au prefaţat meciul cu Hapoel Beer Sheva. Antrenorul de 37 de ani a declarat că partida de joi va fi una mai dificilă decât cea din Israel, de acum două săptămâni – VEZI AICI DETALII. Budescu a fost mult mai optimist, mijlocaşul ofensiv precizând că actuala echipa poate scrie istorie şi astfel să obţină rezultate memorabile. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Steaua – Beer Sheva LIVE STREAM Europa League. Absenţă de marcă pentru Nicolae Dică

Steaua – Beer Sheva LIVE STREAM Europa League. De cealaltă parte, israelienii îşi doresc cele trei puncte în meciul de joi, mai ales că trei puncte obţinute la Bucureşti i-ar menţine în lupta pentru calificarea în primăvara europeană. Miguel Vitor, absent la meciul tur, a declarat că Hapoel Beer Sheva poate câştiga la Bucureşti dacă va juca la fel că în Israel – VEZI DETALII AICI. Barak Bakhar, antrenorul adversarilor FCSB, a susţinut că după tragerea la sorţi a grupelor credea că echipa sa este cea mai bună, însă după cele trei etape poate spune că steliştii sunt mult mai buni.

Steaua – Beer Sheva LIVE STREAM Europa League. Nicolae Dică a anunţat înaintea meciului de joi că nu se va baza pe Bogdan Planic. Antrenorul vicecampioanei României a declarat că fundaşul sârb s-a antrenat separat, dar speră să-l aibă pe teren la meciul contra Concordiei Chiajna. Astfel, Dică are două soluţii pentru cuplul de fundaşi centrali din defensiva FCSB – VEZI DETALII AICI.

Tags: