Carousel hot news

STEAUA. Bombă! Campioana A RENUNŢAT la siglă!

STEAUA. Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub numărul 061735, în 29 ianuarie 2004, de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în...
27.12.2014 | 10:14
STEAUA. Bombă! Campioana A RENUNŢAT la siglă!
ADVERTISEMENT

STEAUA. Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub numărul 061735, în 29 ianuarie 2004, de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. Imediat, patronul din Ghencea l-a mandatat pe Valeriu Argăseală să conducă discuţiile cu reprezentanţii CSA. Tratative care nu s-au finalizat cu succes. Astfel, pe site-ul oficial al Stelei nu mai apare sigla clubului! În locul emblemei este trecut un X! În aceste condiţii, Gigi Becali va pune pe vechea siglă o cruce, aşa cum FANATIK.RO v-a anunţat în exclusivitate în urmă cu cinci zile (vezi detalii).

steaua

ADVERTISEMENT

STEAUA. Steaua a evoluat în partida de pe teren propriu cu CSMS Iasi, în etapa a XVII-a a Ligii I, fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj. În locul siglei Stelei a aparut doar un chenar alb pe fond negru, sub care scria “Gazde”. După acest eveniment, Gigi Becali a primit dreptul să evolueze cu emblema pînă pe 15 decembrie, după care vor începe negocierile adevărate. Conform surselor FANATIK.RO, reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei i-ar fi cerut lui Gigi Becali un milion de euro pentru a putea folosi sigla pierdută în urma deciziei ÎCCJ. Latifundiarul nu a acceptat dintr-un motiv simplu. Numele de Steaua poate fi folosit în continuare. Iar problema siglei este deja rezolvată. “Să fiţi liniştiţi! În urma hotărîrii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ni s-a transmis că se anulează marca, adică formatul grafic şi culorile care marcau acea emblemă. Numele de Steaua este folosit şi este un nume comun şi la echipe de fotbal din Liga a III-a şi la întreprinderi din România, aşa că el nu poate fi folosit exclusiv doar de cineva care îl inregistrează la OSIM”, a precizat Argăseală.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri