Fotbal intern

SCANDAL. Armata: “Vă aşteptăm la negocieri!” Steaua: “Nu sînteţi loiali!”

UPDATE. 20.18 Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală i-a răspuns lui George Boroi într-o intervenţie pentru DolceSport....
02.07.2015 | 09:00
SCANDAL Armata Va asteptam la negocieri Steaua Nu sinteti loiali

UPDATE. 20.18 Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală i-a răspuns lui George Boroi într-o intervenţie pentru DolceSport.

“Am avut niste discutii preliminare, am fost destul de intelegatori, cred ca am fost niste parteneri loiali, am avut intelegerea sa asteptam pana acum, dar am primit aceasta veste ca nu mai putem continua, refuza sa faca un nou contract pe stadionul Ghencea. Ca atare, cautam o alta solutie, cu consecintele de rigoare.

Nu o sa mai fim in zona in care pana acum eram acasa. O sa ne gasim o varianta de antrenament, dar trebuie sa ne dam seama ca, pe de o parte, clubul pierde o mare suma de bani, pe de alta parte, o echipa emblematica e tratata in acest fel si nu cred ca asta e modul in care trebuie tratat cineva care aduce trofee in Romania”, a spus Argăseală pentru Dolce Sport.

…………………………………

Preşedintele clubului sportiv, George Boroi, le-a transmis un mesaj lui Gigi Becali şi lui Valeriu Argăseală mărturisînd că îi aşteaptă în următoarele două zile la negocieri.

Aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog. Nu exclud posibilitatea ca în următoarele două zile, înainte de a anunţa clar că ne-am aşezat în poziţii diferite, să ne revedem la masa tratativelor”, a declarat Boroi despre siglă şi revenirea echipei în Ghencea.

Preşedintele CSA a recunoscut însă că, deocamdată, s-a discutat doar “telefonic şi prin adrese”, fără a se face o invitaţie oficială.

Întrebat dacă echipa lui  patronul roş/albaştrilor, Gigi Becali poate folosi numele de Steaua, Boroi a anunţat:

Eu am spus de mult timp, brandul este “Steaua Bucureşti”, iar “steaua” este substantiv comun. Nici CSA şi nici alte entităţi nu o să poată să interzică folosirea cuvîntului “steaua”. Dar “Steaua Bucureşti” aparţine doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti”a spus Boroi într-un comunicat.