Fotbal intern

STEAUA. A făcut LEGEA în Ghencea! ”I-a OMORÎT!”

STEAUA. Da, Alexandru Bourceanu este liderul adevărat al trupei lui Gâlcă! Săptămîna aceasta, internaţionalul stelist s-a pregătit exemplar, mai mult, a strîns în jurul lui toţi jucătorii...
15.11.2014 | 17:05
STEAUA A facut LEGEA in Ghencea Ia OMORIT
ADVERTISEMENT

STEAUA. Da, Alexandru Bourceanu este liderul adevărat al trupei lui Gâlcă! Săptămîna aceasta, internaţionalul stelist s-a pregătit exemplar, mai mult, a strîns în jurul lui toţi jucătorii campioanei care nu au fost luaţi la lot de Iordănescu şi i-a motivat exemplar la antrenamente. Chiar şi Costel Gâlcă a rămas plăcut mirat!

STEAUA. Tehnicianului Stelei nu-i pică deloc bine acţiunile echipei naţionale. Aşa s-a întîmplat şi zilele acestea, cînd Anghel Iordănescu şi-a chemat oamenii la lot pentru a învinge Irlanda de Nord. Motivul lui Gâlcă? În permanenţă rămîne fără jucători în lot, dat fiind faptul că naţionala ”absoarbe”, de fiecare dată, un număr mare de stelişti. Mai mult, antrenorul din Ghencea a rămas şi fără jucătorii de la lotul naţional de tineret. În total, trupa lui Gâlcă se subţiază, de regulă, cu 12-13 jucători. Pentru a completa lotul, tehnicianul Stelei apeleză la grupele de juniori. Chiar şi în condiţiile unui lot ”ciunţit”, Costel Gîlcă conduce în acelaşi spirit antrenamentele: intensitate maximă!

ADVERTISEMENT

“A demonstrat de ce i se spune Gattuso”

STEAUA. Surse din anturajul Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO cine a fost omul motivant, în această săptămînă, în timpul şedinţelor de pregătire, şi care au fost motivele fotbaliştilor rămaşi în Ghencea să se antreneze la turaţie maximă.Sesizînd că în cadrul lotului au rămas fotbaliştii care sînt mai mult rezerve sau cei lipsiţi de motivaţie, Alex Bourceanu a strîns rîndurile şi i-a determinat pe toţi să se antreneze exemplar. “În aceste zile, Bourceanu a arătat şi a demonstrat cu adevărat de ce i se spune Gattuso. El a tras ca un nebun la antrenamente. S-a pregătit exemplar, chiar şi suplimentar. Vrea cu orice preţ să demonstreze că merită să joace din nou titular. Mai mult, a avut grijă să îi încurajeze şi să îi împingă de la spate şi pe jucătorii mai tineri. Pe unii chiar i-a ajutat cu aşezarea în teren, la fazele în care s-au exersat diferite scheme. Le explica acestora cum trebuie să stea lîngă adversar, cînd trebuie şi cum trebuie să îi şicaneze atunci cînd este cazul”, ne-a spus o sursă din cadrul clubului.

SPANIA - STEAUA BUCURESTI - CANTONAMENT - ANTRENAMENT

“Alex vrea să mai pună pe el masă musculară”

STEAUA. Sursa a mai dezvăluit pentru FANATIK.RO că Bourceanu şi-a fixat şi o nouă ţintă. “Alex a observat că în perioada în care a fost accidentat a pierdut din masa musculară. Acum, el lucrează mai mult la sala de forţă deoarece vrea să îşi îmbunătăţească starea fizică. El este tipul de jucător care pe timpul partidelor are foarte multe contacte cu adversarii, iar din acest motiv trebuie să fi cît mai puternic fizic”, a încheiat sursa.

ADVERTISEMENT

14 meciuri a bifat Bourceanu în tricoul lui Trabzonspor în 2014

118 partide, 4 goluri şi 24 de assist-uri are “Gattuso” la Steaua

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

 

Tags: