Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Mutare de 1.100.000€ pentru Liga Campionilor

STEAUA. Gigi Becali a anunţat că ţinteşte accederea nu doar în grupele Ligii Campionilor, ci chiar în primăvara celei mai importante competiţii inter cluburi din Europa, iar pentru a realiza...
03.06.2015 | 00:11
STEAUA EXCLUSIV  Mutare de 1100000E pentru Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali a anunţat că ţinteşte accederea nu doar în grupele Ligii Campionilor, ci chiar în primăvara celei mai importante competiţii inter cluburi din Europa, iar pentru a realiza această performanţă are nevoie de întăriri serioase.

Constantin Budescu şi William de Amorim sînt cei doi jucători de la Astra Giurgiu aflaţi pe lista latifundiarului din Pipera, care sînt foarte aproape de transferul în Ghencea. Preşedinţii celor două cluburi, Valeriu Argăseală şi Petre Buduru, au discutat pe tema celor două mutări chiar ieri, iar FANATIK.RO vă prezintă detaliile.

ADVERTISEMENT

Budescu şi De Amorim, la pachet

STEAUA. În cursul zilei de marţi, Valeriu Argăseală şi Petre Buduru s-au întîlnit pentru a purta negocieri în vederea trecerii celor doi jucători giurgiuveni în Ghencea.

STEAUA. Veste ŞOC: E SUSPENDAT pentru NOUL sezon! Cît STĂ PE TUŞĂ!!!

Conform surselor FANATIK.RO, oficialii Astrei au stabilit preţurile, pe Constantin Budescu cer suma de 700.000 de euro, în timp ce  brazilianul De Amorim valorează 400.000 de euro. Pentru Gigi Becali, suma totală de 1.100.000 de euro pentru cei doi jucători, veniţi la pachet, este una convenabilă, urmînd să-şi dea acordul în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Budescu a declarat în mod public faptul că îşi doreşte să plece de la Astra, lucru pe care l-a mai încercat şi sezonul trecut, însă nu a fost lăsat de conducerea care ţintea titlul:  “Nu am verificat cutia poştală să văd dacă am primit vreo ofertă de la Steaua. Cu mine nu s-a vorbit, probabil cu cei de la club, eu nu am impresar.”

GALERIE FOTO!!! PRIMELE IMAGINI CU ANTRENORUL MIREL RADOI LA STEAUA!!! 

“Poate anul acesta voi pleca, am vrut şi anul trecut, dar n-am fost lăsat. M-aş bucura să mă transfer şi prin banii pe care clubului îi va primi să plătească salariile jucătorilor şi ale tuturor angajaţilor”, spune Budescu, deschis venirii în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Lung Jr., ţintă imposibilă

STEAUA. Plecarea lui Arlauskis va lăsa postul de portar descoperit, în condiţiile în care cei doi rămaşi, Cojocaru şi Niţă, nu au evoluat constant în acest sezon. Dorinţa lui Becali de a juca în premieră în primăvara Ligii îl determină pe acesta să-şi găsească un goalkeeper experimentat, iar căutările s-au oprit tot la Giurgiu, la Silviu Lung Jr. Buduru i-a transmis însă lui Argăseală preţul portarului, unul greu de digerat pentru patron, care nu este dispus să achite suma de 1.500.000 de euro în schimbul serviciilor acestuia.

TRANSFERUL ZILEI IN LIGA 1!!! S-AU INTARIT PENTRU CUPELE EUROPENE!!! FOTBALIST DE ECHIPA NATIONALA!!! 

STEAUA. Din cauza sumei mari cerute pe Lung Jr., oficialii grupării din Ghencea s-au reorientat către o Peterson Pecanha, portarul celor de la Petrolul Ploieşti. Un avantaj în aducerea brazilianului în Ghencea îl constituie faptul că acesta şi-a terminat angajamentul cu formaţia de pe “Ilie Oană” şi poate veni la Steaua din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

2.700.000 de euro este cota de piaţă a lui Budescu, 26 de ani

1.700.000 de euro este cota lui De Amorim, 23 de ani, conform transfermarkt

12 goluri şi 11 assist-uri are Budescu la Astra în sezonul proaspăt încheiat