Fotbal intern

STEAUA. Cadou Euro-fantastic pentru Neşu! “O facem la vară!”

STEAUA. Aflat la Bucureşti, pentru un tratament, Mihăiţă Neşu a avut parte de o surpriză foarte plăcută luni seara. Fostul fundaş al roş-albaştrilor a fost vizitat de colegii de la Steaua...
25.03.2015 | 00:02
STEAUA Cadou Eurofantastic pentru Nesu O facem la vara

STEAUA. Aflat la Bucureşti, pentru un tratament, Mihăiţă Neşu a avut parte de o surpriză foarte plăcută luni seara. Fostul fundaş al roş-albaştrilor a fost vizitat de colegii de la Steaua din perioada 2005-2006 la hotelul unde este cazat, din apropierea Stadionului Ghencea. Bănel Nicoliţă, Sorin Paraschiv, Sorin Ghionea, Victoraş Iacob, Daniel Opriţa, Nicolae Dică, Valentin Badea, Iulian Miu, Petre Marin şi Florentin Dumitru au fost steliştii care i-au ridicat moralul lui Mihăiţă Neşu, iar preţ de cîteva minute “Bichonul” a uitat că se află imobilizat într-un scaun cu rotile.

“Voi sînteţi cea mai bună terapie pentru mine!”

STEAUA. Cei 11 “euro-fantastici” au depănat amintiri din perioada cînd gruparea din Ghencea a speriat Europa şi a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA. Conform surselor FANATIK.RO, Neşu a fost extrem de emoţionat de vizita foştilor săi colegi de la Steaua, cărora le-a transmis un mesaj care, pe mulţi dintre ei, i-a atins la suflet. “Vă mulţumesc din suflet că v-aţi gîndit la mine şi că nu m-aţi uitat. Fac foarte multe tratamente, sufăr enorm, dar am convingerea că voi putea merge din nou. Dar vreau să vă spun că terapia cea mai bună pentru mine sînt discuţiile cu voi. Cînd vă văd îmi amintesc de momentele frumoase petrecute împreună şi nu mai realizez că mă afla în situaţia de faţă”, a fost mesajul lui Neşu pentru foştii colegi, conform surselor FANATIK.RO.

Partidă Steaua 2006 – Steaua 2014 la vară

STEAUA. Neşu le-a mulţumit celor zece “euro-fantastici” pentru vizită, iar la final le-a transmis că şi-ar dori enorm ca la vară întreg lotul Stelei din 2006, în frunte cu Cosmin Olăroiu, să se reunească. Dorinţa “Bichonului” a devenit, imediat, poruncă. “Goian l-a sunat şi i-a urat multă sănătate, iar în iunie ne vom întîlni din nou. I-am promis lui Mihăiţă că vom face tot posibilul să jucăm o partidă demonstrativă între Steaua 2006 şi actualul lot al lui Constantin Gâlcă. Nu vor fi probleme, sînt sigur. Vom vorbi cu Gigi Becali. Mihăiţă abia aşteaptă, îşi doreşte enorm să-i revadă pe Olăroiu, pe Goian, pe toţi care nu au putut fi prezenţi luni. Va fi un eveniment senzaţional”, a povestit, pentru FANATIK.RO, unul dintre cei care l-au vizitat pe Neşu.

Tratament plătit de Gigi Becali

STEAUA. Neşu este imobilizat în scaunul cu rotile de aproape patru ani şi va locui la Bucureşti pînă la vară, timp în care va urma un tratament special. Costurile şederii sale la Bucureşti, tratamentul şi cazarea sînt suportate de Gigi Becali, patronul Stelei. “Gigi l-a asigurat de tot sprijinul său, îi va asigura toate condiţiile. Este foarte sensibil la asemenea probleme, iar chinurile prin care trece Mihăiţă l-au marcat enorm”, a povestit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al lui Neşu. “A venit de la Oradea la Bucureşti prin sprijinul nostru. Clubul Steaua îi este alături, îi va fi asigurată cazarea la hotelul de vizavi de stadion, acolo unde va sta timp de două luni, timp în care va urma un tratament”, a precizat şi Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

87 de partide a jucat Neşu pentru Steaua în perioada 2001-2008

5 trofee a cucerit Neşu cu Steaua: 3 titluri şi 2 Supercupe