Fotbal intern

STEAUA. Campioana A OCHIT un GOLGHETER de afară!

STEAUA. Campioana ar putea să-şi piardă golgheterul în această iarnă, iar oficialii formaţiei din Ghencea sînt în alertă maximă. Claudiu Keşeru este curtat intens de Al Nasr, iar Steaua...
25.01.2015 | 20:30
STEAUA Campioana A OCHIT un GOLGHETER de afara
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana ar putea să-şi piardă golgheterul în această iarnă, iar oficialii formaţiei din Ghencea sînt în alertă maximă. Claudiu Keşeru este curtat intens de Al Nasr, iar Steaua solicită patru milioane pentru transfer, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. În cazul în care mutarea se va oficializa, conducătorii campioaneişi-au pregătit deja o variantă de backup, un fotbalist care să-i poată lua locul lui Keşeru.

Primul vizat ar fi George Ţucudean, dar posibilul transfer a intrat în impas după ce Charlton a anunţat că ar dori 1,5 milioane de euro pentru a-l ceda definitiv pe fostul dinamovist. Suma este considerată exagerată de stelişti, care i-au anunţat pe englezi că suma nu va fi niciodată acceptată. În cazul în care aceştia nu îşi vor reduce pretenţiile, steliştii au pregătit o nouă variantă pentru a-l înlocui pe Keşeru. Cel vizat este Sergiu Buş, golgheterul Bulgariei la finalul turului, cu nouă goluri marcate pentru CSKA Sofia.

ADVERTISEMENT

ADULTER INCREDIBIL!!! UN STELIST S-A CUPLAT CU SOTIA UNUI COLEG!!! DEZVALUIRI INCENDIARE!!!!

busss

Poate fi un chilipir, CSKA e în criză financiară

STEAUA. Negocierile pentru Sergiu Buş ar putea decurge mult mai uşor decît în cazul lui Ţucudean. CSKA Sofia trece printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar. Buş este văzut drept omul care ar putea ţine bugetul pe linia de plutire, iar bulgarii sînt hotărîţi să îl vîndă în această iarnă în cazul în care vor primi o ofertă. Un milion de euro este preţul pe care sofioţii i l-au fixat lui Buş, dar cel mai probabil ar fi dispuşi să negocieze chiar şi o sumă mai mică în cazul în care nu vor veni oferte din Vest. Sergiu Buş are 22 de ani şi este cotat la 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt.

SOCANT!!! CELEBRUL ACTOR MARTIN LAWRENCE A AJUNS IN COMA PROFUNDA DIN CAUZA UNUI FILM!!! 

Au pierdut deja un jucător de bază pe gratis

STEAUA. Din cauza problemelor financiare, CSKA Sofia a pierdut unul dintre cei mai importanţi jucători din turul de campionat. Anton Karachankov, mijlocaş ofensiv cu patru goluri marcate în tur, al treilea golgheter al echipei, şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract. A avut cîştig de cauză, iar CSKA l-a pierdut fără să încaseze nici un ban, deşi fotbalistul este cotat la 1,1 milioane de euro. “Mă săturasem de modul în care am fost tratat. Am obţinut rezilierea contractului pentru că nu mi-au fost plătite salariile de multe luni”, declara Karachankov pentru gong.bg pe 5 ianuarie.

ADVERTISEMENT

FOTOREPORTAJ!!! FANII STELEI S-AU DAT CU ARMATA!!! “NU, FCSB!!!” IMAGINI DE LA PRIMUL MECI LA CARE PELUZA A MERS LA MECIUL CSA STEAUA!!!

“Aş veni şi pe jos la Steaua”

STEAUA. Înainte de a ajunge la CSKA Sofia, Sergiu Buş a fost şi în atenţia Stelei. Jucător la Corona Braşov în acel moment, atacantul şi-a exprimat imediat interesul de a ajunge în Ghencea. “Aş veni şi pe jos la Steaua”, declara la vremea respectivă Sergiu Buş. Pînă la urmă Steaua nu a mai făcut o ofertă pentru atacantul care marcase de nouă ori în ediţia precedentă a Ligii 1, iar Buş a ajuns în cele din urmă la CSKA Sofia, unde a devenit imediat cel mai important jucător al bulgarilor.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

10 goluri şi 5 pase decisive are Buş la ŢSKA Sofia în 19 partide din actualul sezon al campionatului Bulgariei