Sport

STEAUA. EXCLUSIV! Ce lovitură: le iau şi jucătorul şi 500.000 de dolari!

STEAUA. Mihai Pintilii s-a transferat la gruparea din Ghencea de la Pandurii în iulie 2012, iar Gigi Becali a plătit în schimbul mijlocaşului suma de 600.000 de euro. Între timp jucătorul a...
09.02.2015 | 00:01
STEAUA EXCLUSIV Ce lovitura le iau si jucatorul si 500000 de dolari
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mihai Pintilii s-a transferat la gruparea din Ghencea de la Pandurii în iulie 2012, iar Gigi Becali a plătit în schimbul mijlocaşului suma de 600.000 de euro. Între timp jucătorul a ajuns la Al Hilal pentru 2.500.000 de dolari, iar gorjenii sînt acum pe cale să facă acum o mega-afacere. Internaţionalul român, care a fost dorit şi de Steaua, este foarte aproape să semneze cu formaţia lui Edi Iordănescu un contract valabil pentru trei luni, iar şefii echipei trebuie să primească de la Steaua şi 500.000 de dolari, bani care provin din transferul închizătorului în Arabia, acel procent de 20 la sută stipulat în momentul în care Pintilii a ajuns în Ghencea.

Citeşte: EXCLUSIV / El este înlocuitorul lui Arlauskis! 

Al Hilal a plătit 2,5 milioane de dolari pe Pintilii

STEAUA. Graţie evoluţiilor bune în tricoul roş-albastru, Pintilii a fost cumpărat de Al Hilal vara trecută, iar clubul patronat de Gigi Becali a încasat 2,5 milioane de dolari în urma tranzacţiei. Arabii au întîrziat, însă, cu efectuarea plăţii, spre nemulţumirea Pandurilor, care ar fi trebuit să încaseze 500.000 de dolari în luna iulie a anului trecut. Clubul gorjean a fost, totuşi, înţelegător şi nu s-a adresat comisiilor. În tot acest timp, Steaua a dat vina pe Al Hilal, care nu a virat cei 2,5 milioane de dolari în conturile clubului.

ADVERTISEMENT

Citeşte: Caz UNIC în Liga 1! Joacă GRATIS pentru echipa sa!

“Am vorbit cu Argăseală! Vom primi banii!”

STEAUA. Răbdarea celor de la Pandurii va fi răsplătită în foarte scurt timp. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali şi-a dat acordul, iar în conturile clubului gorjean vor intra, în cîteva zile, cei 500.000 de dolari. “Este adevărat, Steaua nu ne-a plătit pînă acum nici un ban pentru Pintilii. Dar am vorbit cu domnul Argăseală şi am promisiunea sa că, în aproximativ o săptămînă, lucrurile se vor rezolva. Nu-mi fac probleme că nu vom primi acei bani, între Pandurii şi Steaua există o relaţie excelentă”, a spus, pentru FANATIK.RO, Eugen Pîrvulescu, preşedintele clubului oltean.

Revine la Pandurii pentru trei luni

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, campioana României a negociat repatrierea lui Mihai Pintilii, după ce jucătorul român a fost anunţat de şeicii de la Al Hilal că trebuie să îi lase locul său grecului Samaras. Însă, după ce taberele nu s-au înţeles asupra duratei împrumutului, arabii doreau să-l lase pe jucător în Ghencea doar pentru trei luni, în cele din urmă afacerea a picat. Astfel, profitînd de această situaţie preşedintele formaţiei Pandurii, Eugen Pîrvulescu a intrat pe fir, iar Pintilii este foarte aproape de un împrumut la echipa lui Edi Iordănescu. În aceste condiţii, după ce în 2012 şefii Pandurilor au încasat 600.000 de euro pentru transferul la Steaua, iar acum trebuie să mai încaseze şi rata de 500.000 de euro pentru transferul la Al Hilal, putem spune că s-au ales cu o mega-afacere, mai ales că jucătorul ar putea să joace din nou pentru gorjeni.

ADVERTISEMENT

Citeşte: STEAUA. A ajuns PRIZONIER în Ghencea! 

Breeveld a fost prima varintă pentru Pandurii

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că iniţial şefii clubului Pandurii îşi făcuseră alte calcule în momentul în care au aflat că Pintilii se află în negocieri cu Steaua. În urmă cu cîteva zile Eugen Pîrvulescu ne-a declarat: “Dacă Pintilii ajunge la Steaua, atunci voi discuta cu Valeriu Argăseală pentru a obţine împrumutul lui Breeveld la Pandurii. Nicandro este un jucător care pe noi ne interesează deoarece îl cunoaştem foarte bine. A mai jucat la Pandurii şi credem că ne poate ajuta să scăpăm de la retrogradare, mărturisea acesta.

17 partide a jucat Pintilii pentru Al Hilal

2,2 milioane de euro este cota lui Mihai Pintilii conform site-ului transfermarkt.de