Fanatik Show

STEAUA. Se joacă pe GER! “Băieţii au primă 1.000 euro!”

STEAUA. UPDATE Ora 17:40 / Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului a vorbit la FANATIK SHOW despre condiţiile în care se joacă Botoşani - Steaua. "Sper ca în noaptea asta în Botoşani, chiar...
01.12.2014 | 17:45
STEAUA Se joaca pe GER Baietii au prima 1000 euro

STEAUA. UPDATE Ora 17:40 / Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului a vorbit la FANATIK SHOW despre condiţiile în care se joacă Botoşani – Steaua. “Sper ca în noaptea asta în Botoşani, chiar dacă este un frig de îngheaţă pietrele, să facem un meci mare şi să batem Steaua! Eu sper la o victorie istorică mai mult decît oricine. Cred că putem bate! Depinde şi dacă băieţii lui Leo Grozavu îşi pot depăşi tracul. O echipă mică poate răsturna o buturugă foarte mare şi tocmai ăsta este deliciul fotbalului. Şi nu vreau doar trei puncte, ci şi spectacol! Mai ales că asta nu e vreme de fotbal, ci de săniuş, vin fiert… Stadionul arată foarte bine, dar este foarte tîrzie ora la care se joacă meciul. Este frig şi e normal ca oamenii să nu vină la meci, că nu pot sta la -4 grade în acelaşi loc. Şi nici nu vreau să vină băuţi la stadion ca să nu simtă frigul. E un eveniment frumos, dacă vom cîştiga va fi mare sărbătoare! Ne vom lăuda mult timp. La succes, băieţii vor primi cîte 1.000 de euro de om, la fel ca la fiecare victorie. Diferenţa faţă de Steaua nu mai e chiar aşa mare”, a declarat Valeriu Iftime pentru FANATIK SHOW.

STEAUA. UPDATE Ora 14:00 / Cornel Sfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani a declarat că formaţia lui leo Grozavu va pune mari probleme elevilor lui Costel Gâlcă, în meciul de diseară, care se va disputa pe o temperatură de minus 5 grade, dar fără ninsoare. “Vremea la Botoşani este ok, pentru că nu ninge. Doar că este foarte frig, vor fi -5 grade la ora meciului. Consider că vom putea să le facem faţă steliştilor cu toate că ne va aştepta un meci greu. Ei vor alinia împotriva noastră cea mai bună garnitură a lor, deoarece vor să îşi consolideze primul loc. Sper să fie stadionul plin la ora jocului chiar dacă  marţi este o zi lucrătoare. Dacă jocul s-ar fi disputat sîmbătă seară în mod sigur ar fi fost foarte mulţi oameni la acest meci. Nu ne este frică de adversarii noştri şi sînt convisn că Leo Grozavu îi va mobiliza pe băieţi la maximum”a spus Sfaiţer la DolceSport.

Conform siteurilor de specitalitate, la ora 21:00, la Botoşani vor fi -5 grade, dar frigul se va simţi foarte tare: “real feel -10 grade!”

STEAUA. Ultima partidă a etapei cu numărul 16 din Liga 1 are loc diseară la Botoşani, unde echipa gazdă primeşte vizita Stelei de la ora 20:30. La prima vedere, roş-albaştrii sînt favoriţi clar, însă moldovenii sînt în formă şi îşi vor vinde scump pielea. Elevii lui Constantin Gâlcă vin după o înfrîngere la Aalborg şi au mare nevoie de victorie pentru a linişti apele în Ghencea, dar şi pentru a se distanţa în clasament.

“Sînt sigur că batem Steaua!”

STEAUA. Stadionul din Botoşani este gata de sărbătoare. Suporterii vor ca echipa favorită să intre în istorie şi să reuşească să învingă într-un tur de campionat toţi granzii din Capitală. 3-2 cu Dinamo, 3-0 cu Rapid, urmează o izbîndă şi cu Steaua? “Este partida anului pentru locuitorii oraşului Botoşani. Nu este meci mai aşteptat aici ca acesta. Vremea este capricioasă, dar speranţa pluteşte în aer. Vă spun sincer. Nu-i privim de sus, dar sînt sigur că îi vom bate. Vrem să intrăm în istoria Ligii 1 şi să învingem într-un tur de campionat pe Dinamo, Rapid şi Steaua”, a spus Valeriu Iftime, patronului lui FC Botoşani, pentru FANATIK.RO.

kovacs-1-600x400

Îşi ameninţă jucătorii: “Le tai primele doi ani!”

STEAUA. Valeriu Iftime îşi atenţionează jucătorii şi le transmite că o victorie cu Steaua urmată de o înfrîngere cu Viitorul îi va costa scump. “Cu un Kovacs la centru, orice echipă poate să bată pe Steaua! Am bate cu siguranţă dacă arbitru ar fi acest Ceauşescu modern. Dar eu nu-mi doresc asta. Vreau să cîştigăm pe teren, fără durităţi. Dacă vom învinge şi vom pierde etapa viitoare cu Viitorul le tai băieţilor primele pentru următorii doi ani. Dar dacă vom bate în ambele partide, vinul va intra altfel şi toată iarna voi vorbi de Liga Campionilor. Îmi voi cumpăra haine noi, o căciulă frumoasă de piele…”, a spus Iftime în stilu-i caracteristic.

Iftime-in-tribune-660x400

“Vreau să-l supăr tare de tot pe Gigi Becali”

STEAUA. Patronul lui FC Botoşani susţine că formaţia din Ghencea nu mai este una de speriat şi are în plan să-i facă zilele şi mai negre lui Gigi Becali la Poarta Albă. “Steaua şchiopătează, nu mai este echipa invincibilă din sezonul trecut. Partida reprezintă o premieră pentru aproape toţi jucătorii mei. Anul trecut, pentru a-i bate, trebuia să otrăvim fîntînile, să pîrjolim cîmpiile, să le punem lăutarii la uşă ca să-i obosim. Dar acum alta este situaţia! Acum emitem pretenţii şi vreau să cîştigăm ca să-l supăr tare de tot pe Gigi Becali”, a spus Iftime pentru FANATIK.RO.

“Voi merge la biserică!”

STEAUA. Iftime a declarat că jucătorii nu vor avea o primă specială pentru partida cu Steaua, dezvăluind, totodată, că va apela chiar şi la ajutorul Divinităţii pentru a bate campioana. “La o astfel de partidă nu cred că banii contează. Dacă aş fi sigur că băieţii ar cîştiga în cazul în care le-aş da bani în plus, aş mai vinde ceva de pe lîngă casă. Dar nu este cazul. Am pregătit deja o lumînare groasă pe care mă voi duce să o aprind la biserică şi mă voi ruga să învingem. La noi, moldovenii, merg astfel de lucruri”, a încheiat, cu umor, Iftime.

Echipe probabile:

FC Botoşani: Curileac – Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte – Vaşvari, Fulop, Croitoru – Batin, Hadnagy, Martinus. Antrenor: Leontin Grozavu.

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Filip – Prepeliţă, Sănmărtean – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru. Antrenor: Constantin Gîlcă.

12 milioane de euro este averea lui Valeriu Iftime conform site-urilor de specialitate

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!