Fotbal intern

STEAUA. ULUITOR! Un TRANSFER RATAT a adus TITLUL în Ghencea!

STEAUA e campioană pentru a 26-a oară, după o ultimă etapă de campionat absolut nebună! Bucureştenii aiu făcut doar 0-0 la Iaşi, iar ASA a pierdut cu 1-2 acasă cu Oţelul....
29.05.2015 | 00:02
STEAUA ULUITOR Un TRANSFER RATAT a adus TITLUL in Ghencea
ADVERTISEMENT

STEAUA e campioană pentru a 26-a oară, după o ultimă etapă de campionat absolut nebună! Bucureştenii aiu făcut doar 0-0 la Iaşi, iar ASA a pierdut cu 1-2 acasă cu Oţelul.

Momentul cheie care a decis titlul de campioană a fost la Tg. Mureş, cînd ASA avea 1-0, dar Tudorie a marcat, în minutul 68, golul de 1-1, din pasa lui Cernat – VEZI VIDEO in linkul de mai jos

ADVERTISEMENT

VIDEO + GALERIE FOTO ASA A LUAT STEAUA CAMPIONATUL!!! SCENARIUL INIMAGINABIL!!! VEZI RATAREA INCREDIBILA A LUI ASA DIN MINUTUL 90, LA SCORUL DE 1-1 CARE A DUS TITLUL IN GHENCEA!

Culmea este că Tudorie a fost la un pas să ajungă în Ghencea, dar transferul a picat pentru doar 100.000 de euro, lucru dezvăluit de FANATIK.RO în ianuarie 2015! Vezi mai jos materialul scris de FANATIK.RO la începutul anului şi un interviu în exclusivitate dat de Tudorie la acel moment despre transferul la Steaua!

VIDEO SENZATIONAL!!! GIGI BECALI, PURTAT PE BRATE DE JUCATORI!!! IMAGINI PENTRU ISTORIE!!!! “IERI ERAM LA JILAVA, AZI SUNT CAMPION!!!”

Material din 23 ianuarie 2015.

Constantin Gâlcă se gîndeşte şi la viitor, nu numai la prezent. Roş-albaştrii au înaintat o ofertă concretă Oţelului Galaţi pentru Alexandru Tudorie, însă oficialii de la malul Dunării au respins-o. “Steaua i-a dat tîrcoale lui Tudorie, dar nu am ajuns la nici un punct comun cu cei din Ghencea. Noi am cerut ceva, ei ne-au oferit altceva. 100.000 de euro au făcut diferenţa”, a dezvăluit Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului. Tudorie va împlini în martie 19 ani şi este unul dintre cei mai promiţători atacanţi din Liga 1.

ADVERTISEMENT

STEAUA ESTE IN LIGA CAMPIONILOR!!! CARE SUNT ADVERSARII SI CAND E TRAGEREA LA SORTI!!!

Lienen vrea să-l fure Stelei

STEAUA. FANATIK.RO a aflat suma exactă pe care Gigi Becali a oferit-o Oţelului pentru Alexandru Tudorie. Steaua este gata să plătească acum 200.000 de euro pentru atacant, bani care nu sînt pe placul oficialilor formaţiei clasate pe locul 17 în Liga 1. Aceştia din urmă doresc pe tînărul atacant minimum 300.000 de euro, iar negocierile dintre cele două cluburi vor continua în zilele următoare. Totuşi, Steaua trebuie să se grăbească. Conform surselor FANATIK.RO, Tudorie este dorit şi de FC St. Pauli, grupare din 2. Bundesliga, antrenată de Ewald Lienen, fost tehnician al Oţelului. Neamţul îl cunoaşte foarte bine pe atacantul Oţelului, care îşi termină junioratul în vară şi mai are contract cu moldovenii încă cinci sezoane.

“Aş prefera un transfer în străinătate!”

STEAUA. Tudorie a acordat, la începutul anului, un interviu pentru FANATIK.RO (vezi detalii), în care susţinea că ar prefera un transfer în străinătate în detrimentul unuia în Liga 1. “Steaua este cea mai bună echipă din România, este campioană şi nu cred că există jucător care să nu-şi dorească să joace acolo. Eu mă simt pregătit să fac acest pas. Din Ghencea te poţi transfera mai uşor în străinătate. Sincer, aş pleca afară dacă aş avea de ales. M-aş putea împlini mult mai rapid din punct de vedere profesional”, spunea Tudorie, care avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Lienen: “Îi datorez foarte multe fostul meu antrenor. Ţin minte că suporterii Oţelului mă înjurau, iar dînsul mă băga titular meci de meci, nu-l interesa reacţia tribunei”.

ADVERTISEMENT

400.000 de euro este cota lui Tudorie conform site-ului transfermarkt.de

Tags: