ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Campioana vrea un jucător de la Steaua Roşie. Cine e mijlocaşul dorit în Ghencea

STEAUA. Sîrbii anunţă că Steaua este interesată de Aleksandar Kovacevici, un mijlocaş în vîrstă de 22 de ani de la Steaua Roşie Belgrad....
Autor: Adrian Căpriţă | 03.12.2014 | 20:55
STEAUA. Campioana vrea un jucător de la Steaua Roşie. Cine e mijlocaşul dorit în Ghencea

STEAUA. Sîrbii anunţă că Steaua este interesată de Aleksandar Kovacevici, un mijlocaş în vîrstă de 22 de ani de la Steaua Roşie Belgrad.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Cotidianul Sport anunţă că Steaua Roşie vrea să facă rost de bani pentru transferuri în această iarnă, iar pentru acest lucru are nevoie să scape de jucătorii pe care îi are acum în lot. Mijlocaşul defensiv a mai fost dorit de Steaua, înainte să îl cumpere pe Breeveld.

STEAUA. Mijlocaşul sîrb are 22 de ani, 1,73, şi este un jucător solid, foarte luptător. A început fotbalul la juniorii celor de la Steaua Roşie, iar în 2010 a fost împrumutat la Soprot, însă doar pentru un sezon.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Un sezon mai tîrziu, Steaua Roşie l-a dat gratis, de data aceasta la Spartak Subotica, iar sezonul trecut a fost cumpărat înapoi, pe 70.000 de de euro. În acest moment are 34 de meciuri jucate la Steaua Roşie Belgrad de cînd s-a întors şi nici un gol marcat. A jucat şi în naţionala Serbiei U21, pentru care a evoluat în 4 partide.

În acest moment cota de piaţă a lui Aleksandar Kovacevici este de 1,5 milioane de euro.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!