Carousel hot news

STEAUA. Gebhart, SUSŢINUT de antrenor: “Intră în ritmul echipei!”

UPDATE. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre situaţia lui Timo Gebhart şi a anunţat care este situaţia mijlocaşului în vîrstă de 26 de ani....
Autor: Iuliana Spirache | 18.03.2016 | 10:55
STEAUA. Gebhart, SUSŢINUT de antrenor:

UPDATE. Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre situaţia lui Timo Gebhart şi a anunţat care este situaţia mijlocaşului în vîrstă de 26 de ani.

Acele imagini cu Gebhart nu erau din ziua respectivă. Jucătorul a avut antrenament la 11 dimineaţă şi s-a prezentat foarte bine. Este problema lui dacă vrea să meargă la masaj erotic. Nu am nimic împotrivă. Pentru mine este important cum se va antrena el de acum încolo. Reacţiile lui sînt pozitive şi uşor, uşor intră în ritmul echipei.

Mai aveţi puţină răbdare cu el. Eu am spus foarte clar că patronul îşi poate schimba părerea după ce îl va vedea jucînd. Gebhart poate să facă ce vrea în timpul liber, dar nu trebuie să afecteze imaginea clubului”, a spus Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

––––––––––––

STEAUA. Timo Gebhart a ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în iarnă, iar neamţul în vîrstă de 26 de ani a fost văzut drept unul dintre cei mai importanţi jucători pe care i-a transferat Gigi Becali, finanţatorul Stelei.

STEAUA. Mijlocaşul ce a evoluat pentru Stuttgart şi Nurnberg a fost adus la Steaua de Laurenţiu Reghecampf şi a fost văzut ca o posibilă soluţie pentru Liga Campionilor, iar tehnicianul “roş-albaştrilor” a garantat pentru Timo Gebhart, deşi fotbalistul nu a mai evoluase de nu mai puţin de 677 de zile.

STEAUA. “Mai are o lună, două şi placă în Germania!”

STEAUA. Gebhart a evoluat în patru meciuri pentru Steaua, dar nu a putut renunţa la viaţa extrasportivă. Criticat de Gigi Becali, Timo a ales să se “relaxeze” într-un club de noapte şi la un salon de masaj erotic. “Nu e jucătorul Stelei, n-are nici un fel de legătură. A semnat şi el. El cu echipa a doua era şi nu a jucat nici pe bancă. Să fie sănătos, mai are o lună, două şi pleacă în Germania”a spus Becali. Reghecampf a sărit în apărarea mijlocaşului. “Timo este un jucător sclipitor! Aveţi răbdare şi o să vedeţi. Am încredere în el. Numai prin meciuri bune îl poate schimba pe patron. Vom vedea. Dacă e bun, va rămîne. Dacă nu, nu”.

STEAUA. Trage tare la antrenament

STEAUA. Deşi toată lumea se aştepta ca Timo Gebhart să fie sancţionat drastic şi chiar dat afară din echipă, FANATIK.RO a aflat că neamţul nu a fost amendat pînă în acest moment, iar Reghe este dispus să îi mai acorde o şansă. Gebhart a fost sfătuit de tehnicianul Stelei să tragă tare la antrenament, toate acestea pentru a ajunge la nivelul celorlalţi coechipieri. Astfel, Timo a decis să demonstreze că este un jucător valoros şi rămîne după finalul fiecărui antrenament pentru a se pregăti în plus. Totodată, neamţul profită de fiecare moment liber şi îl petrece la sala de fitness.

“Timo nu vrea să renunţe la Steaua şi trage tare la fiecare antrenament să demonstreze că nu s-a greşit cînd au ales să îl transfere. Face tot posibilul să ajungă la nivelul celorlalţi coechipieri şi chiar rămîne după finalul antrenamentelor pentru a se pregăti în plus”, a spus o sursă din cadrul echipei.

4 meciuri a jucat Gebhart în tricoul Stelei

100.000 de euro este cota lui Timo, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!