STEAUA. Ce LOVITURĂ! Un campion european, aproape de transfer!

Marian Popovici   
in Stiri sportive
29/07/2016, 14:06
STEAUA. Ce LOVITURĂ! Un campion european, aproape de transfer! GALERIE FOTO

STEAUA. Presa din Serbia scrie că Steaua vrea să îl transfere pe tînărul fundaş sîrb, Aleksandar Filipovic. Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani e campion european de tineret U19 cu naţionala Serbiei. 

STEAUA. Filipovic joacă în acest moment la Jagodina, iar preşedintele clubului recunoaşte interesul Stelei: “Filipovic este în acest moment în atenţia a două cluburi: Steaua şi Bochum“, a dezvăluit preşedintele Milanovic, preşedintele, potrivit Sport.rs.

TRANSFER OFICIAL LA STEAUA. PRIMELE IMAGINI CU NOUL VARELA 

STEAUA. Deşi a devenit campion european U19 cu Serbia, Filipovic nu a reuşit să “explodeze”, aşa cum se aşteptau toţi. Rămîne totuşi, la 21 de ani, un jucător de mare viitor, însă rămîne de văzut dacă Steaua va putea să îl transfere.

VIDEO. Cum a fost FILMAT STANCIU dupa meciul cu Sparta Praga!

STEAUA. Pentru transferul fundaşului, Steaua ar trebui să scoată din buzunar aproximativ 600.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×