Fotbal intern

STEAUA. Ce scandal! Tamaş, la un pas să fie bătut de fanii lui Dinamo

STEAUA. Partida de rugby din Cupa României dintre Dinamo şi Steaua a avut parte de un spectator de marcă, în persoana lui Gabi Tamaş. Apărătorul roş-albaştrilor a urmărit prima repriză din...
28.03.2016 | 00:00
STEAUA Ce scandal Tamas la un pas sa fie batut de fanii lui Dinamo
ADVERTISEMENT

STEAUA. Partida de rugby din Cupa României dintre Dinamo şi Steaua a avut parte de un spectator de marcă, în persoana lui Gabi Tamaş. Apărătorul roş-albaştrilor a urmărit prima repriză din mijlocul suporterilor din “Ştefan cel Mare”, care l-au înjurat non-stop şi l-au acuzat de trădare.

STEAUA. La un moment dat, Tamaş a fost foarte aproape să se ia la bătaie cu trei suporteri care l-au jignit grosolan. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar fundaşul Stelei a părăsit Stadionul “Florea Dumitrache” flancat de cîţiva foşti jucători de rugby.

ADVERTISEMENT

STEAUA. La ieşirea din arena, Tamaş a vorbit şi despre partida amicală dintre România şi Spania. “Va fi greu, jucăm contra unei forţe a fotbalului mondial. Cum au spus şi domnul Burleanu şi domnul Iordănescu e important să ne gîndim la meciurile de la Euro. În rest contează să cîştigăm şi meciurile amicale. Eu, deocamdată mă gîndesc să cîştig titlul cu Steaua, o să văd apoi dacă voi fi convocat. Nu este uşor să îl luăm, pentru că Astra nu se prea încurcă. Să dea Dumnezeu să se încurce”, a declarat Tamaş conform digisport.ro.

STEAUA. Tamaş a evoluat pentru Dinamo între 2002 şi 2003, după care a revenit la echipă în 2005 şi 2008 sub formă de împrumut. Cu Steaua a semnat în ianuarie 2015, însă a fost dat afară în vara trecută. Reghecampf l-a readus, însă, la gruparea roş-albatră la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT
Tags: