Fotbal intern

STEAUA. Ce a făcut Gigi în timpul meciului şi cînd l-a sunat pe Rădoi

STEAUA. Trupa condusă de Mirel Rădoi este ca şi calificată în turul III preliminar din UEFA Champions League, după ce a reuşit să obţină victoria în deplasare, 2-0 cu Trencin....
15.07.2015 | 13:49
STEAUA Ce a facut Gigi in timpul meciului si cind la sunat pe Radoi
ADVERTISEMENT

STEAUA. Trupa condusă de Mirel Rădoi este ca şi calificată în turul III preliminar din UEFA Champions League, după ce a reuşit să obţină victoria în deplasare, 2-0 cu Trencin.

“Roş-albaştrii” nu au reuşit să facă un joc foarte bun în prima repriză, aceasta s-a încheiat fără gol, dar au avut o evoluţie entuziasmantă în partea secundă a meciului. Mirel Rădoi nu a fost susţinut de Gigi Becali la partida din Slovacia, dar naşul său nu a uitat să îi transmită un mesaj imediat după terminarea meciului.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Variante ŞOC. Cine îl aşteaptă pe Rădoi în turul 3 al Ligii 

Becali s-a rugat la Muntele Athos pentru victoria Stelei

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali a ales să meargă în pelerinaj la Muntele Athos şi să nu facă deplasarea cu Steaua în Slovacia. În Grecia Becali nu a uitat să se roage pentru ca Steaua să obţină victoria marţi seară. Rugăciunile finanţatorului Stelei nu au fost în van, iar campionii au reuşit să se impună.

STEAUA. Portretul celui care duce campioana în grupe. “DOMINĂ tot!” 

STEAUA. Mirel Rădoi a fost sunat de către Gigi Becali imediat după terminarea partidei, iar latifundiarul din Pipera şi-a arătat susţinerea şi mulţumirea. Finanţatorul Stelei s-a declarat mîndru de atitudinea finului său de la pauza meciului cu Trencin. Atunci cînd antrenorul Stelei a făcut o criză de nervi, nemulţumit fiind de atitudinea jucătorilor săi. „Sper să nu mă pună ăştia să plătesc uşile de la vestiar”, a spus Rădoi după meci. “Bravo, finule! Aşa te vreau. Ştiam că poţi să fii mînă forte în vestiar. I-ai trezit la pauză şi s-a văzut! N-am avut nici o emoţie că nu batem în Slovacia”, i-a transmis Becali lui Rădoi.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Becali nu se mai opreşte: “Mai fac TRANSFERURI!” 

Chiar dacă a fost criticat de mai multe persoane din lumea fotbalului, Mirel Rădoi a reuşit să producă surpriza în meciul cu Trencin. Astfel, se pare că Gigi Becali nu a greşit atunci cînd l-a lăudat pe tehnicianul Stelei.

Susţinere totală din partea lui Gigi Becali

STEAUA. Înainte de meciul de la Zilina, Gigi Becali a vorbit despre relaţia pe care o are cu Mirel Rădoi şi a garantat că tehnicianul Stelei nu o să fie înlăturat niciodată de el de pe banca tehnică a campioanei.

ADVERTISEMENT

„La Mirel Rădoi nu se pune problema de păsuit. Mirel face parte din familie şi îl iubesc ca pe un copil. Nu se pune problema dacă îl păsuiesc sau nu.

STEAUA. Viitor decis la antrenament “Patronul a stabilit! N-am ce face”

Mirel Rădoi are credit infinit la mine. Nici dacă se cutremură pămîntul, eu tot nu-l dau afară. El e atît de bărbat, are onoare şi e atît de ogolios şi de demn încît nu poţi să îl dai niciodată afară. M-aţi înţeles?

ADVERTISEMENT

Vă repet, orice s-ar întîmpla, pe Mirel nu-l dau afară. Chiar dacă renunţ la Steaua şi tot nu-l dau afară. Am toleranţă infinită pentru el. Adică, să mă înţelegeţi, toleranţă nu înseamnă că nu concep să îi spun lui că îl dau afară. Niciodată! Dacă pierd chiar şi Steaua definitiv, vă repet, tot nu-l dau afară pe Mirel Rădoi.

Pe cuvîntul meu de onoare. Şi eu cînd spun ceva şi-mi dau cuvîntul, aşa este”, a spus Gigi Becali pentru Ziarul Ring.

ADVERTISEMENT