STEAUA. Cehii sînt optimişti: “Cîştigăm la Praga, iar la Bucureşti vom definitiva calificarea!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
23/07/2016, 11:44
STEAUA. Cehii sînt optimişti: “Cîştigăm la Praga, iar la Bucureşti vom definitiva calificarea!”

STEAUA. Partida tur cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este programată marţi, de la ora 21:00, pe “Stadian Letna”. Mijlocaşul Martin Frydek este optimist că formaţia sa se va impune în faţa Stelei şi va ajunge să evolueze în play-off celei mai importante competiţii intercluburi din Europa.

”Vom cîştiga meciul de acasă, de marţi, iar la Bucureşti vom definitiva calificarea. Este limpede faptul că depinde doar de noi această calificare. Avem mai multă experienţă, iar în cea mai recentă ediţie europeană am demonstrat că avem şi calitate.

Pentru noi, motivaţia de a ne calica în grupele Champions League este foarte mare, aşa că vom gestiona aşa cum trebuie cele două meciuri cu Steaua.

Cu Fenerbahce, am ratat mult, dar sper să intrăm cât mai repede în ritmul maxim şi să începem să marcăm şi goluri. Cu Steaua este cea mai bună oportunitate să facem asta”, a declarat Martin Frydek.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×