Fotbal intern

Fanii au răsuflat uşuraţi după meci! Meme Stoica s-a dus glonţ la Vlad

Steaua - CFR Cluj s-a încheiat 1-1, un rezultat care i-a mulţumit în final pe fanii Stelei. Cristi Tănase a fost unul dintre cei mai aclamaţi jucători la primul meci pe teren propriu de la revenire.
10.02.2018 | 11:30
Fanii au rasuflat usurati dupa meci Meme Stoica sa dus glont la Vlad

UPDATE, ora 22:40. Final de meci pe Arena Naţională. Au fost 11.470 de fani care au plecat mulţumiţi de pe stadion, având în vedere faptul că Steaua a egalat cu 15 minute înainte de final. La final, Dan Petrescu şi Nicolae Dică s-au salutat cordial. Mihai Stoica s-a dus la Andrei Vlad pentru a-l încuraja. Fanii şi-au mutat atenţia pentru meciul cu Dinamo, scandând la final împotriva rivalilor. Un fan a intrat pe teren pentru a-şi face poză cu Cristi Tănase, dar a fost scos de forţele de ordine. 


UPDATE, ora 22:23. Primele fumigene şi primele petarde au fost aprinse în minutul 75, când Budescu a egalat din penalty. Steliştii i-au făcut o primire specială lui Alex Ioniţă, cel care a declarat în repetate rânduri că este antistelist. Crainicul nici nu i-a pronunţat numele, în timp ce fanii l-au înjurat încă de când a intrat pe teren. 


UPDATE, ora 22:14. Cristi Tănase a fost primit cu urale pe Arena Naţională după ce l-a înlocuit pe Florinel Coman. Este primul meci al lui Tănase pe teren propriu de la revenirea la Steaua. În schimb, Florinel Coman a fost fluierat la ieşirea de pe gazon, fanii reproşându-i evoluţia slabă. 


UPDATE, ora 22:00. Constantin Budescu a fost iertat de arbitrul Bîrsan de un cartonaş galben. Dacă ar fi fost avertizat, “Magicianul” ar fi fost absent în derby-ul cu Dinamo de duminica viitoare. 


UPDATE, ora 21:33. Apar primele semne de nemulţumire pentru jocul Stelei, dar nu din galerie, ci…din tribuna oficială. Mai mulţi oameni de la oficială au strigat la Dică. Ei sunt nemulţumiţi că Florin Tănase este folosit atacant central: “Dicăăă, jucăm fără atacant. Dormim”, s-a auzit din tribuna oficială. 


UPDATE, ora 21:25. Steliştii au rămas paralizaţi la gol. Fundaşii aşteptau ca arbitrul să fluiere fault la intervenţia lui Vlad, la fel şi fanii din tribune. Mingea a ajuns cu noroc la Vinicius, care a trimis în poartă. După câteva secunde de uluială, fundaşii i-au cerut socoteală arbitrilor. 


UPDATE, ora 21:15. Dan Petrescu, la un pas să fie trimis în tribune. Antrenorul ardelenilor a protestat vehement după ce echipa sa nu a primit un corner şi a fost atenţionat de arbitrul Bîrsan că la următoarea abatere va fi trimis în tribune. 


UPDATE, ora 20:54. Arlauskis i-a scos din minţi pe fanii Stelei după ce a exagerat cu o cădere după faultul lui Teixeira. Fostul stelist, huiduit la fiecare atingere. 

UPDATE, ora 20:45. La startul meciului în tribunes unt aproximativ 10.000 de fani. Fanii Stelei au început deja derby-ul cu Dinamo de săptămâna viitoare prin scandări care aveau ca ţintă marea rivală. 

UPDATE, ora 20:33. Giedrius Arlauskis, George Ţucudean şi Srdjan Luchin au fost huiduiţi de fani la afişarea echipelor pe ecranele Arenei. Cei trei foşti stelişti joacă astăzi împotriva roş-albaştrilor. 


UPDATE, ora 20:22. A rămas mai puţin de o jumătate de oră până la startul meciului dintre Steaua şi CFR Cluj din Liga 1 . În urmă cu câteva minute au ajuns la stadion patronul Stelei, Gigi Becali şi fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

STEAUA – CFR LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Trupa lui Nicolae Dică se va duela cu ardelenii lui Dan Petrescu într-un meci din etapa 24, azi, de la ora 20.45, pe “Arena Naţională”, iar partida va fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. VEZI AICI VIDEO CU MECIUL STEAUA – CFR!

STEAUA – CFR LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Derby-ul dintre primele două echipe din clasamentul Ligii 1 Betano nu prezintă interes prea mare în rândul spectatorilor. Astfel, cu o zi înaintea meciului de pe “Arena Naţională” s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete, iar oficialii Stelei speră ca să umple primul inel al celui mai mare stadion din România până la ora partidei – vezi detalii.

STEAUA – CFR LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Echipa lui Dan Petrescu, probleme cu galeria

STEAUA – CFR LIVE STEAM LIGA 1 BETANO. Înaintea meciului dintre Steaua şi CFR Cluj, ardelenii au întâmpinat probleme cu suporterii din Gruia. Galeria echipei lui Dan Petrescu s-a revoltat în timpul meciului disputat de CFR contra Concordiei, după ce firma de pază a refuzat să permită intrarea pe stadion cu bannere, steaguri şi tobe. Mai mult, cei din Peluza Vişinie susţin că au fost luaţi peste picior de conducerea echipei din Gruia – vezi detalii.

STEAUA – CFR LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Gigi Becali, patronul Stelei, ştie cum a decis Dan Petrescu să joace în derby-ul cu echipa lui. Acesta susţine că “Bursucul” îl va scoate pe Sebastian Mailat din primul unsprezece pentru a-i face loc lui Cirpian Deac, iar Manea îl va înlocui pe Peteleu – vezi detalii.

Steaua – CFR Cluj, azi, ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: