Fotbal intern

STEAUA. Scandal Ilie Dumitrescu – Chipciu! Ce şi-au spus cei doi

STEAUA. Scandal în toată regula între Alexandru Chipciu şi Ilie Dumitrescu.  La finalul partidei cu Pandurii, stelistul a trimis săgeţi către Ilie Dumitrescu, după ce acesta a criticat...
21.05.2015 | 00:04
STEAUA Scandal Ilie Dumitrescu  Chipciu Ce siau spus cei doi

STEAUA. Scandal în toată regula între Alexandru Chipciu şi Ilie Dumitrescu.  La finalul partidei cu Pandurii, stelistul a trimis săgeţi către Ilie Dumitrescu, după ce acesta a criticat evoluţia lui din ultima perioadă. Nici Ilie Dumitrescu nu a rămas dator.

“Orice trofeu aduce o bucurie imensă şi foarte frumoasă. Mai ales la show-ul care a fost la finalul meciului. Şi Gerrard ar fi fost invidios de acest show, la retragerea lui. Nu am vrut să fiu exagerat atunci cînd am dat gol. Am fost foarte criticat, cred că toată lumea ştie ce salariu am şi ce fac eu, s-a vorbit de dimineaţă pînă seara şi nu mi se pare normal.

 Nu mă dau răţoi după un gol şi o pasă de gol, dar să-mi spună Ilie Dumitrescu ce înseamnă sezon slab pentru mine?! Specialiştii să contrabilizeze ce înseamnă un sezon bun sau slab, cîte pase de gol am dat. Am cîştigat un trofeu, sîntem pe locul doi în campionat şi sperăm să cîştigăm şi celelalte trofee. Nu mai ştiu cum m-am bucurat după gol, eu îmi doresc să dau totul pe teren chiar dacă lumea crede că sînt figurant. În sufletul meu este Steaua, echipa pe care eu o iubesc.

Este un final de sezon încordat, am fost pe primul loc la o diferenţă enormă. Noi trebuie să batem în meciurile rămase, iar ASA să se încurce. Sper ca Astra să îşi facă datoria cu Târgu Mureş. Este frustrant şi sper ca pînă la final să ne impunem. Acest trofeu ne dă încredere. A fost un curent contra Stelei la toate televiziunile şi în toate ziarele. Târgu Mureş a bătut pe teren, dar noi sperăm să îi batem la puncte.

Mie îmi e greu să cred că o echipă poate să fie susţinută de suporteri, poate dacă te numeşti Barcelona. Îi înţeleg pe suporterii Stelei, este decizia lor. Fanii Craiovei au mers la meciuri chiar dacă şi-au schimbat stema.

M-am gîndit mereu la Steaua, mi-am dat viaţa pe teren pentru această echipă şi speră să vină şi un transfer, dar la un moment potrivit. Este normal că un transfer o să fie bun pentru toată lumea, pentru mine, pentru familia mea şi echipă. Dar dacă ar fi să ălec, ar fi un gol sufletesc”,  a spus Chipciu pentru Digisport.

Ilie Dumitrescu nu a rămas dator în faţa lui Chipciu şi i-a răspuns jucătorului stelist, după ce acesta a trimis săgeţi la finalul partidei către fostul internaţional. “Cu Oţelul sau cu Mediaş nu l-am văzut pe Chipciu să intre şi să facă diferenţa aşa cum a intrat şi a facut în seara asta. Dacă el este mulţumit cu cît a marcat sezonul ăsta este treaba lui. Mă bucur de reuşita lui, de gol şi de Cupa, si vreau să îmi mai dea răspunsuri ca în seara asta, pe teren”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Tags: