Fotbal intern

STEAUA. Gigi-Gâlcă: unde S-A RUPT totul! “Caută-mă cînd demisionezi!”

* Patronul Stelei a vrut să-l dea afară pe Costel Gîlcă după înfrîngerea din prima etapă a returului, în Ghencea, în faţa Rapidului...
23.04.2015 | 08:40
STEAUA GigiGalca unde SA RUPT totul Cautama cind demisionezi

* Patronul Stelei a vrut să-l dea afară pe Costel Gîlcă după înfrîngerea din prima etapă a returului, în Ghencea, în faţa Rapidului

* Tehnicianul nu a semnat rezilierea, pentru că Becali nu-i plătea tot contractul

STEAUA. Costel Gîlcă răsuflă uşurat! Gigi Becali a decis să continue pe banca tehnică a Stelei cu fostul internaţional chiar dacă ASA Tg. Mureş s-a apropiat la un singur punct distanţă, iar obţinerea titlului este în acest moment în mare pericol.

SE VAND BILETE LA UNICUL DERBY, DINAMO-STEAUA!!! CAT COSTA SI PROGRAMUL CASELOR!!!

Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, surse din anturajul patronului din Ghencea ne-au dezvăluit că relaţiile dintre Becali şi Gîlcă sînt în continuare extrem de reci, iar comunicarea se face doar prin intermediul unor apropiaţi. Cum de s-a ajuns aici? FANATIK a aflat episodul care l-a determinat pe patronul celui mai titrat club din fotbalul românesc să decidă ruperea discuţiilor directe cu antrenorul său, aşa cum existau în trecutul apropiat cu Laurenţiu Reghecampf.

„Orice, dar nu suport să mă bată şi amărîţii ăia de la Rapid în Ghencea”

STEAUA. Ei bine, deranjat de faptul că Steaua a pierdut pe teren propriu meciul cu Rapid, Gigi Becali a decis de la Poarta Albă să-l schimbe pe Costel Gîlcă. „Costele, gata, tată! Ai pierdut calificarea în grupele Ligii Campionilor, nu te-ai calificat în Europa League, să spunem că am trecut cu vederea, dar să mă bată şi amărîţii ăia de la Rapid, adunaţi peste noapte, nu pot să suport umilinţa asta”, a fost mesajul transmis antrenorului său.

ANUNTUL FACUT DE CONDUCEREA STELEI TARZIU IN NOAPTE!!!  CE S-A DECIS!!!

STEAUA. Însă, după ce Gîlcă i-a spus patronului că va pleca de la echipă doar dacă îşi va primi toate restanţele salariale plus primele de joc, Becali a reacţionat extrem de dur. „Să nu mă mai cauţi în viaţa ta să vorbeşti cu mine. Vrei toţi banii? Păi tu cîţi bani mi-ai pierdut după umilinţa cu Ludogoreţ? Să mă mai cauţi doar cînd vrei să demisionezi”, i-a spus Becali antrenorului său, conform surselor FANATIK.

Mesagerii Ianuli şi Argăseală

STEAUA. În aceste condiţii, FANATIK a aflat că de atunci şi pînă în prezent Costel Gîlcă nu a mai vorbit niciodată direct cu Gigi Becali, iar mesajele sale către patronul din Ghencea sau ordinele latifundiarului din Pipera către antrenorul principal se transmiteau prin intermediul managerului Marius Ianuli şi al preşedintelui Valeriu Argăseală. Antrenorul principal al Stelei a strîns din dinţi şi a executat fără nici un comentariu toate sarcinile de „serviciu” care îi veneau de la Poarta Albă. În special schimbările de jucători au fost „specialitatea casei”, pe care Costel Gîlcă le punea în aplicare după ce primea indicaţiile de la oamenii de încredere ai patronului.

ULUITOR!!! UN CUNOSCUT PATRON DIN FOTBAL, BATAIE IN BIROU!!! DEZVALUIRI INCREDIBILE!!!

Nu şi-a căutat antrenorul în nici o permisie

STEAUA. Totodată, o sursă din anturajul clubului din Ghencea a povestit pentru FANATIK că antrenorul principal al Stelei aştepta cu încredere zilele în care Gigi Becali venea acasă în permisie de la puşcărie. Motivul? Fostul internaţional spera că finanţatorul îl va invita sau măcar îi va telefona 10 minute să discute cu el problemele legate de echipă. Însă lucrul respectiv nu s-a întîmplat niciodată, deşi fostul internaţional îi comunica lui Valeriu Argăseală faptul că vrea să discute cu patronul despre situaţia de la echipă. Chiar tehnicianul a confirmat ori de cîte ori a avut ocazia faptul că nu a discutat direct cu Gigi Becali. „Nu am vorbit nimic cu patronul. Mi s-a transmis însă să stau liniştit. Eu încă sînt cu Steaua pe primul loc. De ce să îmi fie teamă? Eu îmi văd în continuare de treabă”, spunea Gîlcă atunci cînd era întrebat despre situaţia sa de la Steaua.

S-au văzut o singură dată faţă în faţă

STEAUA. Antrenorul principal al Stelei s-a plîns apropiaţilor pînă la ieşirea acestuia din puşcărie că a discutat faţă în faţă cu Gigi Becali doar o singură dată, atunci cînd s-a dus la Poarta Albă şi a pus la punct cu acesta ultimele detalii despre preluarea Stelei. „Cu Gigi Becali m-am văzut faţă în faţă doar o singură dată. Nu m-a sunat şi nu m-a chemat la el acasă niciodată atunci cînd a venit prin permisii. De cînd sînt antrenorul Stelei, eu l-am văzut pe dînsul doar la televizor. Aşa s-a întîmplat şi înainte să devin antrenorul acestei echipe. Nu am discutat pînă la această oră sub nici o formă prelungirea contractului cu domnia sa. Nu am discutat lucrul acesta nici măcar cu preşedintele Valeriu Argăseală”, s-a lamentat Gîlcă.

STEAUA. Totuşi, în urmă cu cîteva zile, înainte de meciul cu Oţelul Galaţi, patronul a dat ochii cu Gâlcă, atunci cînd a venit pentru prima oară în cantonamentul echipei. Dar şi atunci l-a tratat cu foarte multă răceală pe Gâlcă, iar discuţiile dintre cei doi au durat foarte puţin şi au fost protocolare.

5.000 de euro este salariul lunar al lui Costel Gîlcă la Steaua

3 trofee poate să cîştige Gîlcă cu Steaua la finalul acestui sezon: campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii

Tags: