STEAUA. Cîţi bani au încasat “roş-albaştrii” în această vară

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/07/2016, 13:36
STEAUA. Cîţi bani au încasat “roş-albaştrii” în această vară

STEAUA. Vicecampioana României a ales să se despartă de mai mulţi jucători în această vară, iar oficialii Stelei au decis să vîndă doi jucători importanţi.

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, a anunţat care este suma pe care a încasat-o înaintea noului sezon competiţional. Latifundiarul din Pipera a primit nu mai puţin de 1.2000.000 de euro din publicitate, iar transferurile lui Chipciu (Anderlecht) şi Varela (PAOK) i-au mai adus lui Becali peste 4.000.000 de euro.

STEAUA. După transferul lui Claudiu Keşeru la Al Gharfa, Gigi Becali va încasa 2.400.000 de euro.

“Eu am încasat de la publicitate 1.200.000 de euro, de la jucători mai adaug 4 milioane şi ceva. Vin şi banii de la Claudiu Keşeru. Nu am nici o problemă cu banii”, a spus Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Lesia Tsurenko 2-4. Al doilea meci în doar câteva ore pentru Halep

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×