STEAUA-CITY. Guardiola a decis unde se antrenează la Bucureşti

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
12/08/2016, 00:01
STEAUA-CITY. Guardiola a decis unde se antrenează la Bucureşti

UPDATE, ora 00:01 / Manchester City nu se va antrean nici pe Giuleşti, şi nici pe Ghencea! Pep Guardiola va conduce antrenamentul oficial de luni, ora 18:00, pe stadionul care va găzdui partida, Arena Naţională.

UPDATE / Oficialii celor de la Manchester City le-au cerut steliştilor să le găsească un stadion unde să facă două antrenamente, pe 16 august în dimineaţa meciului, dar şi a doua zi după duelul cu Steaua, pe 17 august. “Roş-albaştrii” au propus stadionul din Giuleşti, însă Guradiola nu este mulţumit şi a făcut o cerere ca echipa sa să se antreneze pe Stadionul din Ghencea.

************************************************************************************************************

STEAUA-CITY. Au mai rămas doar cîteva zile pînă pe 16 august cînd este programată partida tur dintre Steaua şi Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA-CITY. Oficialii clubului englez le-au cerut “roş-albaştrilor” să pună la dispoziţia trupei lui Pep Guardiola un stadion pe care jucătorii să se poată antrena înaintea partidei.

STEAUA-CITY. Astfel că vicecampioana României va închiria stadionul “Valentin Stănescu” pe data de 16 şi 17 august. “Cei de la Steaua ne-au făcut o solicitare pentru două zile, vor închirierea stadionului pentru antrenamentele lui Manchester City, le-am răspuns pozitiv”, a spus Vali Caciureac, preşedintele CS Rapid.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×